Ο ίδιος δήλωσε στο Bloomberg: «H περισσότερη παραγωγή μας για το 2018 έχει γίνει ήδη sold out».

Ξεπουλάει η νέα Vantage

3.182 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2017)

Δεν έκρυψε την ικανοποίηση του ο Αndy Palmer για την πορεία της νέας Vantage λίγες μόνο μέρες μετά τηην επίσημη παρουσίαση της.

Μπορεί η Aston Martin Vantage να παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα, ωστόσο σύμφωνα με την εταιρεία και με βάση τις παραγγελίες το νέο μοντέλο είναι κοντά στο να ξεπουλήσει.

Η βρετανική εταιρεία όπως μαθαίνουμε παρουσίασε σε αρκετούς ιδιώτες το νέο της μοντέλο με τον CEO της εταιρείας Αndy Palmer να ανακοινώνει ότι περίπου το 80% έχει ήδη κάνει την παραγγελία του. Ο ίδιος δήλωσε στο Bloomberg: «H περισσότερη παραγωγή μας για το 2018 έχει γίνει ήδη sold out».
 
Πηγές από το στρατόπεδο της Aston Martin αναφέρουν ότι η νέα Vantage είναι ένα μοντέλο κλειδί στην προσπάθεια της μάρκας να προσελκύσει νέους πελάτες, ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί φίρμες όπως η Porsche και η Ferrari «Aυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε με την Vantage είναι να την κάνουμε πιο νέα, καλύτερη και με φρέσκο αέρα» δήλωσε ο Palmer.

Η μάρκα παρουσίασε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια κέρδη στον προϋπολογισμό της με τα καθαρά της έσοδα προ φόρων να φτάνουν τα 29 εκατ. δολάρια τους πρώτους 9 μήνες του 2017, χάρη κυρίως στις πωλήσεις της DB11.
 

Toyota
test center