Ο Tobias Moers επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η επόμενης γενιάς Α45 AMG θα ξεπεράσει σε απόδοση τους 400 ίππους.

Με 400+ PS η νέα Mercedes-AMG A45!

4.766 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2017)

Στις πρώτες μεγάλες αποκαλύψεις προχώρησε το αφεντικό του τμήματος επιδόσεων της Mercedes, κ. Τοbias Moers. Διαβάστε τι πρέπει να περιμένουμε.

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Tobias Moers, αφεντικό της AMG μετά από δηλώσεις που έκανε σήμερα.

Αρχικά, ο Tobias Moers επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η επόμενης γενιάς Α45 AMG θα ξεπεράσει σε απόδοση τους 400 ίππους ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι παρά τις έντονες φήμες, η νέα γενιά θα προσφερθεί μόνο σε βενζίνη και δεν θα υπάρξει υβριδική έκδοση κάτω από το έμβλημα της AMG.

Το δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ αναμένεται λοιπόν να αναβαθμιστεί σημαντικά, ώστε να αποδίδει περισσότερα από 200 άλογα/λίτρο με τον στόχο της εταιρείας να είναι να ξεπεράσει σε απόδοση τους ανταγωνιστές Audi RS3 και BMW M2 και ταυτόχρονα να κατασκευάσει το ισχυρότερο hatchback της ιστορίας της. Πηγές από την Γερμανία αναφέρουν ότι θα γίνουν και οι απαραίτητες αλλαγές σε κάποια μηχανικά μέρη καθώς λέγεται ότι θα λάβει νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 9 σχέσεων αλλά και πιο εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης.
 
Τέλος, ο Tobias Moers σημείωσε ότι κατά πάσα πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες εκδόσεις για την A-Class hatchback που θα τοποθετηθούν κάτω από την Α45. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μία λιγότερη ισχυρή Α35 που θα λανσαριστεί νωρίτερα αλλά και μια δεύτερη που θα ονομαστεί Α32 4Matic ή Α36 4Matic με απόδοση λίγο παραπάνω από 300 ίππους.

Η νέα Α-Class αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2018 με την έκδοση ΑΜG να υπολογίζεται να παρουσιαστεί γύρω στα τέλη του ίδιου έτους.

Toyota
test center