Ένα Volkswagen Beetle RSi, έκανε γύρους στην «πράσινη κόλαση».

O Herbie στο Nurburgring (+vid)

2.184 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2017)

Ένας σπάνιος «σκαραβαίος» εμφανίστηκε στην πίστα του Nürburgring, ξεχωρίζοντας όπως είναι λογικό από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βρίσκονταν την ίδια ώρα στην πίστα.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ένα Volkswagen Beetle RSi, πραγματοποιούσε γύρους στην «πράσινη κόλαση», όντας το ένα από τα 250 που κατασκευάστηκαν από τη γερμανική εταιρεία κατά την τριετία 2001-2003.
 
Εκτός από την ιδιαίτερη εμφάνιση το μοντέλο παίρνει ισχύ από τον κινητήρα 3.2 λίτρων VR6, ο οποίος προσφέρει 221 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων, το οποίο στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
 
Από κει και πέρα στο μοντέλο έχουν υπάρξει και άλλες διαφοροποιήσεις, όπως στο σύστημα ανάρτησης, ενώ έχουν προστεθεί επιπλέον αεροδυναμικά χαρακτηριστικά όπως ένας αεροδυναμικός διαχύτης αλλά και μία αεροτομή, που έχουν εγκατασταθεί στο πίσω μέρος.
Τέλος να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα διατέθηκαν στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ ολοκληρώνοντας θα πρέπει να κάνουμε μία αναφορά και στον αριθμό 53 που φέρει στο αμάξωμά του το μοντέλο, που παραπέμπει στον πιο γνωστό «σκαραβαίο» από όλους, τον Herbie, που έκανε την εμφάνισή του στον κινηματογράφο.
 
Δείτε το βίντεο
 

Mercedes
moto