Το όνομα του είναι Flying Huntsman 6x6 Soft Top.

LR Defender σε 6Χ6

2.380 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2017)

Δεν πρόλαβες να αγοράσεις την Μercedes-Maybach G650 Landaulet; Τσέκαρε τι ετοιμάζει η Kahn Design και ίσως αναθαρρήσεις.

Tην πρώτη teaser εικόνα της νέας εκδοχής του Land Rover Defender που ετοιμάζει αποκάλυψε η Κahn Design για αυτούς που δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν την Μercedes-Maybach G650 Landaulet ή απλά θα ήθελαν να δουν το SUV της βρετανικής μάρκας να λαμβάνει και άλλο σετ από τροχούς.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες για αυτό το off-road SUV που η εταιρεία το έχει ονομάσει Flying Huntsman 6x6 Soft Top είναι λιγοστές. Από όσα μπορούμε να δούμε, οι επιβάτες μπροστά έχουν πάνω τους hard-top οροφή σε αντίθεση με τους πίσω που έχουν την δυνατότητα να την ανοιγοκλείνουν ενώ πέρα από γιγάντιες ζάντες που φοράει, το μοντέλο διατηρεί πολλά από τα «boxy» χαρακτηριστικά του.
 
Η Κahn Design παρουσίασε για πρώτη φορά το Flying Huntsman 6x6 στην Έκθεση της Γενεύης το 2015 με έναν 6,2 λτ. V8 κινητήρα σε συνεργασία με ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο αλλά και ειδικά συστήματα πέδησης για τους 6 τροχούς του. Για να γίνει όμως το project αυτό πραγματικότητα, η εταιρεία μεγάλωσε τις διαστάσεις του καπό κατά 400 χλστ., της καμπίνας κατά 1.000 χλστ και το μήκος του κατά 150 χλστ.

Η τιμή του δεν έχει γίνει γνωστή αλλά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος του θα φτάσει κοντά στις 300.000 ευρώ.

Hyundai
vw