Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi είναι ο υπαίτιος της νέας εκδοχής που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Έκδοση Pick-Up της Urus

2.154 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2017)

Παρά το γεγονός πως έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την επίσημη παρουσίαση της Lamborghini Urus, το νέο μοντέλο συνεχίζει να αποτελεί έμπνευση σε όσους ασχολούνται με τον κλάδο του αυτοκινήτου.

Από τη μέρα που παρουσιάστηκε και μέχρι σήμερα, το νέο SUV έχει μετατραπεί μέσα από διάφορα έργα ανεξάρτητων σχεδιαστών σε ουκ ολίγες διαφορετικές εκδόσεις, καθώς το έχουμε δει από δίθυρο κουπέ έως και αστυνομικό όχημα. Έτσι όπως φαίνεται ήρθε η στιγμή να το δούμε και ως Pick-Up.
 
Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi είναι ο υπαίτιος της νέας εκδοχής που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, έχοντας προφανώς επιμηκύνει το μεταξόνιο του ιταλικού μοντέλου, ώστε να ταιριάξουν τόσο οι τέσσερις πόρτες, όσο και η καρότσα. Μάλιστα για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο μοντέλο πρόσθεσε και τις δύο ράγες στην οροφή του αυτοκινήτου, ενώ άφησε αναλλοίωτο το σπορ στυλ της Urus, το οποίο τονίζεται από τις δυναμικές γραμμές, τις μεγάλες ζάντες αλλά και το σπορ σύστημα εξάτμισης.
Προφανώς και μια τέτοια έκδοση της Urus δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα της Lamborghini, η οποία επί του παρόντος είναι απασχολημένη με την προώθηση του «super-SUV», οι πωλήσεις της οποίας θα ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως η αυτοκινητοβιομηχανία σκοπεύει να πουλήσει περισσότερες από 3.500 μονάδες, με το αυτοκίνητο να διατίθεται αποκλειστικά με ένα V8 biturbo κινητήρα 4.0 λίτρων με απόδοση 650 ίππων και 850 Nm, ενώ φήμες κάνουν λόγο την ύπαρξη μιας υβριδικής έκδοσης που θα χρησιμοποιήσει τον κινητήρα της Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.   

NEO TRAFIC
skoda