Αβέβαιο κρίνεται το μέλλον του Ford Mondeo σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται μέσα του εξωτερικού.

Στον «αέρα» το Mondeo;

3.270 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2018)

Αβέβαιο κρίνεται το μέλλον του Ford Mondeo σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται μέσα του εξωτερικού.

Πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν πως σταμάτησε ο ανασχεδιασμός του Ford Mondeo (Fusion για την αγορά της Αμερικής), το οποίο θα λανσάρονταν το 2020, δημοσιεύουν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού.
 
Μάλιστα τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ κάνουν λόγο πως η εταιρεία έχει στείλει προς τους προμηθευτές της σχετική επιστολή, γεγονός το οποίο αρνήθηκε να σχολιάσει ο εκπρόσωπος της αυτοκινητοβιομηχανίας στις ΗΠΑ Mike Levine, ο οποίος τόνισε πως: «Το συγκεκριμένο μοντέλο παραμένει ένα σημαντικό κομμάτι για τη γκάμα της εταιρείας».
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το ενδεχόμενο της ακύρωσης μπορεί να έρχεται ως συνέχεια των σκέψεων της διοίκησης της εταιρείας ότι δεν έχει ακόμα το κατάλληλο προϊόν για να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών, ειδικά από τη στιγμή που στις ΗΠΑ το Mondeo (Fusion για την αγορά της Αμερικής), παραμένει αρκετά ισχυρό στις πωλήσεις.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε μια ενημέρωση προς τους επενδυτές, στην οποία είχε προβεί ο διευθύνων σύμβουλος της φίρμας Jim Hackett, το περασμένο φθινόπωρο, είχε αναφέρει πως η επόμενη γενιά του Mondeo θα έρχονταν με λιγότερους συνδυασμούς σε σχέση με την προηγούμενη.   

Toyota
moto