H έκθεση CES θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 9 Ιανουαρίου.

Δυναμικό παρών για Nissan στην CES

2.060 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2018)

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών της έκθεσης CES αναμένεται να  βρεθεί η πρωτοποριακή τεχνολογία Brain-to-Vehicle (B2V) αλλά και το νέο Nissan Leaf.

Από την τεχνολογία που διαβάζει τα εγκεφαλικά κύματα του οδηγού μέχρι το αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, η Nissan θα δώσει στους επισκέπτες της CES 2018, τη δυνατότητα να μοιραστούν μαζί της το όραμα για το μέλλον της κινητικότητας . Ένα μέλλον με περισσότερη αυτονομία, περισσότερη ηλεκτροκίνηση και περισσότερη συνδεσιμότητα.
 
Το B2V ερμηνεύει σήματα από τον εγκέφαλο του οδηγού για να βελτιώσει την οδήγηση και να βοηθήσει τα αυτόνομα και μηχανοκίνητα συστήματα του οχήματος για να “μάθουν” από την συμπεριφορά του οδηγού. Η τεχνολογία υπόσχεται μικρότερους χρόνους αντίδρασης, με συστήματα που προσαρμόζονται για να μεγιστοποιήσουν την οδηγική απόλαυση.
   
Επίσης, η Nissan θα παρουσιάσει το πρωτότυπο όχημα IMx, καθώς  και το ολοκαίνουργιο  Leaf. Με το IMx η Nissan προωθεί μια ισχυρότερη σχέση μεταξύ αυτοκινήτου και οδηγού. Διαθέτει μια πλήρη σουίτα από αυτόνομες δυνατότητες οδήγησης, τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα και ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με μεγαλύτερη ροπή από το Nissan GT-R !
 
Παράλληλα, η  νέα γενιά του Nissan Leaf, του ηλεκτρικού οχήματος με τις περισσότερες  πωλήσεις παγκοσμίως, συνδυάζει τον ενθουσιασμό της ηλεκτρικής οδήγησης  με προηγμένες τεχνολογίες, όπως το ProPILOT (ProPILOT Assist στις Η.Π.Α.), το e-Pedal και με  βελτιωμένη συνδεσιμότητα.
 
Η Nissan  θα βρίσκεται στο περίπτερο 5431, στο North Hall του Συνεδριακού Κέντρου του  Las Vegas. 
 
H έκθεση CES θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 9 Ιανουαρίου.

NEO TRANSPORTER
test center