Το τωρινό Audi A1.

Μεγαλώνει το Audi A1;

2.173 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2018)

Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες για όσα πρέπει να περιμένουμε από το νέο Audi A1. Διαβάστε τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Νέες πληροφορίες για την εμφάνιση και τα μηχανικά σύνολα του νέας γενιάς Audi A1 αποκαλύπτουν κατάσκοποι που φέρεται να έχουν δει δοκιμές του μοντέλου σε δημόσιους δρόμους.

Η σχεδιαστική του γλώσσα θα κινηθεί φυσικά στα ίδια σχεδιαστικά πρότυπα με τον προκάτοχο το, ωστόσο αναμένεται να υιοθετήσει ανανεωμένο πρόβολο που θα περιλαμβάνει μεγαλύτερη γρίλια, όμοια με αυτή των μεγαλύτερων «αδερφών», όπως το Α4 και το Α8 αλλά και καινούρια φωτιστικά σώματα. Συνεχίζοντας στο υπόλοιπο αμάξωμα, οι σχεδιαστές λέγεται ότι θα προσθέσουν πιο μυώδη φτερά και αλλαγμένα πίσω φώτα ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα το A1 θα μεγαλώσει σε διαστάσεις.
 
Μεγάλες διαφοροποιήσεις στον εσωτερικό διάκοσμο δεν πρέπει να περιμένουμε, αν και σίγουρα ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα εμπλουτιστεί με πιο εξελιγμένο σύστημα infotainment και οθόνη αφής 12,3 ιντσών.

Το Audi A1 αναμένεται να προσφερθεί με μια σειρά από μοτέρ για παράδειγμα τον τρικύλινδρο 1.000άρι  απόδοσης 113 ίππων αλλά και άλλα τετρακύλινδρα κινητήρια σύνολα μεγαλύτερης χωρητικότητας 1,5 λτ. και 2,0 λτ..
 

Toyota
test center