Μια Porsche 911 ισχυρότερη από τις άλλες.

H εταιρεία βελτιώσεων, αρχικά αντικατέστησε στο γερμανικό μοντέλο τον μπροστινό προφυλακτήρα και τα πίσω πλαϊνά πάνελ.

O κινητήρας έχει αναβαθμιστεί και πλέον είναι σε θέση να προσφέρει 575 ίππους και 675Nm ροπής.

Μια Porsche 911 ισχυρότερη από τις άλλες

2.477 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2018)

Για αυτούς που έχουν μια Porsche 991 Targa 4 GTS, αλλά δεν τους αρκεί η ιπποδύναμη, αξίζει να ρίξουν μια ματιά σε αυτή την βελτιωμένη έκδοση, η οποία δημιουργήθηκε από την McChip DKR.

Όπως μας ενημερώνει η εταιρεία βελτιώσεων, αρχικά αντικατέστησε στο γερμανικό μοντέλο τον μπροστινό προφυλακτήρα και τα πίσω πλαϊνά πάνελ, αναφέροντας πως πλέον έχει μια εμφάνιση παρόμοια με αυτή της «991 GT3 RS», η οποία ενισχύεται με τις ζάντες 20 ιντσών, που μας επιτρέπουν να δούμε τις μεγάλες κίτρινες δαγκάνες του συστήματος πέδησης.
 
Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι λιγότερες απ ότι στο εξωτερικό μέρος, με το μαύρο δέρμα να έχει τον κυρίαρχο ρόλο, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της καμπίνας.
Αναφορικά με την ισχύ της 991, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εταιρεία, ο κινητήρας έχει αναβαθμιστεί και πλέον είναι σε θέση να προσφέρει 575 ίππους και 675Nm ροπής. Αυτό καθιστά το αυτοκίνητο πιο δυνατό από το εργοστασιακό μοντέλο κατά 125 άλογα και 125Nm ροπής και έχει επιτευχθεί χάρη στη επαναχαρτογράφηση εγκεφάλου, στην ύπαρξη ενός νέου συστήματος εξάτμισης της Capistro αλλά και στις διαφορετικές τουρμπίνες.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι αλλαγές ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση ενός συστήματος ανάρτησης ρυθμιζόμενο καθ ύψος, αλλά και κεραμικών φρένων, τα οποία θα βοηθήσουν στο να διατηρήσουν υπό έλεγχο την αυξημένη ισχύ.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto