Μετά την παρουσίαση της νέας G-Class η Mercedes έδωσε στο φως της δημοσιότητας μία ακόμα επιλογή του γερμανικού SUV το οποίο φέρει το εξοπλιστικό πακέτο Night.

Όπως γίνεται κατανοητό και από την ονομασία Night (νύχτα), τα στοιχεία που έχουν προστεθεί στο μοντέλο είναι μαύρης απόχρωσης.

Από κει και πέρα το εν λόγω πακέτο θα συνδυάζεται με ζάντες 20 ιντσών.

Η «νυχτόβια» G-Class

3.330 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2018)

Μετά την παρουσίαση της νέας G-Class η Mercedes έδωσε στο φως της δημοσιότητας μία ακόμα επιλογή του γερμανικού SUV το οποίο φέρει το εξοπλιστικό πακέτο Night.

Όπως γίνεται κατανοητό και από την ονομασία Night (νύχτα), τα στοιχεία που έχουν προστεθεί στο μοντέλο είναι μαύρης απόχρωσης, κάτι που εύκολα γίνεται ορατό πρώτα από όλα από τα φλάς αλλά και τα φωτιστικά σώματα που βρίσκονται στο εμπρόσθιο μέρος. Επιπλέον όλα τα παράθυρα της καμπίνας είναι φιμέ, ενώ το μαύρο χρώμα διακοσμεί την γρίλια, δύο σημεία του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, τα καπάκια των πλευρικών καθρεφτών, αλλά και την περιφέρεια στο καπάκι της ρεζέρβας.
 
Από κει και πέρα το εν λόγω πακέτο θα συνδυάζεται με ζάντες 20 ιντσών, οι οποίες θα διακοσμούνται με πολλές ακτίνες με μαύρες λεπτομέρειες, ενώ στην αγορά της Γερμανίας το Night Package θα διατίθεται μόνο με την έκδοση AMG Line.
Η G-Class η οποία θα είναι διαθέσιμη από τον προσεχή Ιούνιο, κατά το λανσάρισμα θα προσφέρεται με τον twin-turbo 4.0 λίτρων V8 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 422 ίππους και 610 Nm ροπής και θα συνδέεται με το αυτόματο κιβώτιο 9G-Tronic με μετατροπέα ροπής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το μοντέλο και υπόσχεται να κάνει το πολυτελές off-road όχημα πιο ήσυχο, πιο άνετο και πιο αποδοτικό από πλευράς οικονομίας καυσίμου.
 
Τέλος σε ότι αφορά την τιμή της νέας G-Class, στην αγορά της Γερμανίας ξεκινά από τις 107.040,50 ευρώ

Toyota
moto