Αυτή τη στιγμή τα GTS μοντέλα βρίσκονται στην κορυφή της 718 γκάμας.

Γνωρίστε τις Porsche 718 GTS (+vid)

3.149 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2018)

Στο νέο video της Porsche, η γερμανική μάρκα δίνει την δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει εκτενέστερα τις 718 GTS!

Η Porsche τον τελευταίο καιρό δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει video στον λογαριασμό της για μια σειρά από θέματα που σκοπό έχουν να γνωρίσει το ευρύ κοινό καλύτερα τα μοντέλα και την ιστορία της μάρκας. Συγκριμένα, έχει δημοσιεύσει video που αναλύουν την προέλευση του ονόματος της, τι σημαίνει το PDK, τον λόγο της αλλαγής στο όνομα της 901 ενώ τώρα σειρά έχει η παρουσίαση των τελευταίων μοντέλων της οικογένειας GTS: τις 718 Boxster GTS και 718 Cayman GTS.

H αποκάλυψη των δύο αυτών αυτοκινήτων έγινε πριν λίγους μήνες στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles με το σημαντικότερο γεγονός να είναι η αντικατάσταση του ατμοσφαιρικού 3,4 λτ.  μοτέρ με ένα 4κύλινδρο turbo 2,5 λτ. με την απόδοση του να φτάνει τους 365 ίππους.
 
Για τους φίλους των αριθμών, η ροπή με χειροκίνητο κιβώτιο είναι 420 Νm ενώ με το αυτόματο PDK φτάνει τα 430 Νm, αρκετά αυξημένη σε σχέση με τα 370 Νm και τα 380 Νm της προηγούμενης Boxster GTS και Cayman GTS αντίστοιχα.

Αυτή τη στιγμή τα GTS μοντέλα βρίσκονται στην κορυφή της 718 γκάμας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός αυτό θα αλλάξει σύντομα όταν η Porsche δώσει τις τελευταίες πινελιές στην Cayman GT4 που αναμένεται να αποδίδει τουλάχιστον 400 άλογα.

Δείτε το video.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda