Η Maserati των Superman και Spider-Man.

Το τετράθυρο ιταλικό μοντέλο έρχεται εξοπλισμένο με κόκκινες ζάντες Forgiato Maglia.

Η Maserati των Superman και Spider-Man

2.428 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2018)

Αν η DC ή η Marvel είχε σκεφτεί να δώσει στον Superman ή στον Spider-Man ένα αυτοκίνητο τότε σίγουρα η συγκεκριμένη Maserati Quattroporte θα ήταν αυτό που θα έπρεπε.

Όπως μπορούμε να δούμε η συγκεκριμένη Quattroporte πέμπτης γενιάς, έρχεται με ένα πολύ όμορφο σκούρο μπλε χρώμα, το οποίο κάνει αντίθεση με τις κόκκινες λεπτομέρειες τόσο στο εξωτερικό μέρος, όσο και στο εσωτερικό.
 
Το τετράθυρο ιταλικό μοντέλο έρχεται εξοπλισμένο με  κόκκινες ζάντες Forgiato Maglia, οι οποίες περιφερειακά φέρουν μια μπλε λεπτομέρεια αντίστοιχη με το χρώμα του αμαξώματος, ενώ κοιτώντας πιο προσεκτικά θα δούμε πως το ίσιο χρώμα έχουν και οι δαγκάνες των φρένων.
Στο εσωτερικό δεν έχει υπάρξει κάποια εικόνα που να μας δείχνει περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο μπορούμε να διακρίνουμε τα κόκκινα δερμάτινα καθίσματα. Ένα ακόμα αξιοσημείωτο στοιχείο είναι τα οπίσθια φωτιστικά σώματα που έρχονται σε απόλυτη συνάφεια με την όλη εικόνα της Quattroporte, ενώ σε ότι αφορά τον κινητήρα δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες για τυχόν αλλαγές.
 
Αν πραγματικά κάποιος έβαζε το λογότυπο του Superman ή του Spider-Man στο καπό, τότε πραγματικά θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα πραγματικό αυτοκίνητο έτοιμο να συμμετάσχει σε κινηματογραφική ταινία.

ELASTIKA 2024
moto