Βελτιωμένο Range Rover Velar

2.571 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2018)

Παρουσιάστηκε η νέα βελτιωτική πρόταση για το Range Rover Velar δια χειρός του οίκου Lumma Design, η οποία εστιάζει στο αισθητικό κομμάτι.

Μια νέα πρόταση εικαστικής βελτίωσης για το νέο Range Rover Velar ήρθε στο φως της δημοσιότητας, υπεύθυνος για την οποία έιναι ο γερμανικός οίκος Lumma Design, που εδρεύει στο Βιντερλίνγκεν. Οι μηχανικοί και σχεδιαστές της εταιρείας φρόντισαν με τις παρεμβάσεις τους να κάνουν ακόμα πιο macho σε αισθητική το μεγάλο SUV, ενσωματώνοντας στοιχεία που προτάσσουν έναν πιο σπορτίφ χαρακτήρα.
 

Κατ` αρχάς εντύπωση προκαλούν τα καλύματα των θόλων που προσθέτουν συνολικά 60 χλστ. σε πλάτος, με το κόστος κτήσης του να φτάνει τα 1.749 ευρώ. Έπειτα, το Velar της Lumma Design έχει εφοδιαστεί με νέας σχεδίασης γρίλια στον πρόβολο της οποίας το κόστος αγγίζει τα 419 ευρώ χωρίς τα αεροδυναμικά φιλέτα (έξτρα κόστος 409 ευρώ), διαφορετικές «χούφτες» για τους πλαϊνούς καθρέπτες και ανασχεδιασμένο αεροδυναμικό διαχύτη στο πίσω μέρος. Το πάζλ των αισθητικών βελτιώσεων ολοκληρώνεται με το αεροδυναμικό χείλος στο πίσω μέρος, το οποίο εδράζει κάτω από το τζάμι στην πόρτα του χώρου αποσκευών, και τις ζάντες 22 ή 23 ιντσών, των οποίων το κόστος αγγίζει από τα 986 έως και τις 1.254 ευρώ.

Περνώντας στο εσωτερικό, το πακέτο βελτίωσης της γερμανικής εταιρείας διαθέτει πεντάλ αλουμινίου, δερμάτινες επενδύσεις, σπορ τριάκτινο τιμόνι, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα καθίσματα και τα πατάκια πάνω στα οποία φιλοξενείται το λογότυπο της Lumma Design. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο οίκος βελτιώσεων εργάζεται και πάνω σε αναβαθμίσεις των turbo κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν στοιχεία προς το παρόν γι` αυτές.

Toyota
test center