Μία εικόνα που δείχνει το SEAT Ateca, υπό το σήμα της Cupra διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Διέρρευσε το Ateca CUPRA;

2.427 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2018)

Μία εικόνα που δείχνει το Ateca, υπό το σήμα της CUPRA διέρρευσε στο διαδίκτυο υποδηλώνοντας πως το crossover της φίρμας θα λάβει μια πιο ισχυρή έκδοση.

Όπως μπορούμε να δούμε, το μοντέλο φαίνεται να έχει εξοπλιστεί με μια αναβαθμισμένη μάσκα, η οποία φέρει το σήμα της CUPRA, ενώ νέος είναι και ο προφυλακτήρας, στο κάτω μέρος του οποίου αναγράφεται η λέξη «CUPRA».
 
Πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε πως το μοντέλο έχει υιοθετήσει μια πιο σπορ εικόνα με της ποδιές να έχουν τοποθετηθεί, ενώ οι μαύροι πλαϊνοί καθρέφτες κάνουν αντίθεση με το γκρι αμάξωμα, που διαρρέεται από δυναμικές γραμμές, σε όλο του το μήκος και το πλάτος.
Κλείνοντας με την εξωτερική εικόνα στο πίσω μέρος το CUPRA Ateca έχει μόνο μικρές αλλαγές, με κυριότερες τον προφυλακτήρα αλλά και τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Σε ότι αφορά τους κινητήρες δεν έχουν υπάρξει επιβεβαιωμένες πληροφορίες, παρά μόνο φήμες που κάνουν λόγο ότι το μοντέλο θα έχει κάτω από το καπό τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων που βρίσκεται στο Leon CUPRA και παράγει 300 ίππους και 380 Nm ροπή.
 
Τέλος δεν αποκλείεται όταν το Ateca κάνει την εμφάνισή του να έχει ένα διαφορετικό σύστημα ανάρτησης και φρένων, ενώ αναθεωρημένο λέγεται πως θα είναι και το εσωτερικό. Περισσότερες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σε λίγες ώρες όταν και η SEAT θα γιορτάσει το ντεμπούτο της CUPRA ως αυτόνομο brandname.

Toyota
test center