Δύο Nissan στα Top 10 μοντέλα παγκόσμια

5.729 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2018)

Τα Nissan Qashqai και X-Trail κατατάσσονται στα 10 καλύτερα SUV της υφηλίου για το 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που πραγματοποίησε παγκόσμια εταιρεία αυτοκινήτων.

Η Nissan ανακοίνωσε ότι δύο από τα πιο δημοφιλή SUV της, τα Qashqai και X-Trail συγκαταλέχθηκαν μεταξύ των 35 οχημάτων με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Jato Dynamics. Σημειώνουμε πως η Jato Dynamics είναι μια παγκόσμια εταιρεία έρευνας στο χώρο των αυτοκινήτων, από την οποία κυκλοφόρησε ο κατάλογος με τις παγκόσμιες πωλήσεις οχημάτων για το 2017.
 
 
Το ανανεωμένο Nissan X-Trail ήρθε για να «κατακτήσει» τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της φίρμας, έχοντας στη φαρέτρα του μια σειρά αναβαθμίσεων που ενισχύουν την ποιότητα του μοντέλου. Ειδικότερα, οι αλλαγές συνοψίζονται στο επανασχεδιασμένο εξωτερικό και εσωτερικό με νέα χαρακτηριστικά και πρόσθετη πρακτικότητα για τους επιβάτες. Επιπλέον, το ανανεωμένο X-Trail διατίθεται και με διευρυμένη γκάμα κινητήρων στην κορυφή της οποίας συναντούμε τον δίλιτρο diesel των 177 ίππων.

Τέλος, το ανανεωμένο Qashqai έρχεται να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του και στην Ελληνική αγορά, όντας το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV, με 2.578 ταξινομήσεις για το 2017. Οι αναβαθμίσεις επικεντρώθηκαν στον εξωτερικό σχεδιασμό και στην βελτίωση της ποιότητας στο εσωτερικό, ενώ ιδιαίτερη φροτνίδα δόθηκε και προς την κατεύθυνση της καλύτερης οδηγικής εμπειρίας, αλλά και στην προσθήκη νέων τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility για την επίτευξη μεγαλύτερων επιπέδων άνεσης, εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης για οδηγό και επιβάτες.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα της Jato Dynamics με τις καλύτερες 35 μάρκες και μοντέλα SUV σε πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά:

SPRING SEAT
NISSAN