Μετά την εισαγωγή του νέου Volkswagen T-Roc, τα πρώτα σχέδια για μια κάμπριο έκδοση του μοντέλου έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

H επιβεβαίωση της φίρμας κίνησε το ενδιαφέρον αρκετών ανεξάρτητων σχεδιαστών να βγάλουν στο χαρτί τις ιδέες τους.

H τρίθυρη κουπέ εκδοχή του μοντέλου.

Περισσότερες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Είναι αυτό το Volkswagen T-Roc κάμπριο;

3.423 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2018)

Μετά την εισαγωγή του νέου Volkswagen T-Roc, τα πρώτα σχέδια για μια κάμπριο έκδοση του μοντέλου έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, τα οποία μάλιστα αναμένεται να υλοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα όπως έχει ανακοινώσει και επίσημα η φίρμα.

Πριν λίγο διάστημα η VW επιβεβαίωσε πως η κάμπριο έκδοση του νέου της SUV, T-Roc, αναμένεται να μπει στη γερμανική αγορά το 2020 και θα παραχθεί στο εργοστάσιο του Osnabruck στη Γερμανία.
 
Όπως φαίνεται αυτή η επιβεβαίωση της φίρμας κίνησε το ενδιαφέρον αρκετών ανεξάρτητων σχεδιαστών να βγάλουν στο χαρτί τις ιδέες τους, για το πώς θα μπορεί να είναι το επερχόμενο γερμανικό κάμπριο.
Μεταξύ αυτών και ο Kleber Silva, ο οποίος επέλεξε να διατηρήσει το τρέχον T-Roc και απλά να του αφαιρέσει την οροφή. Επιπλέον ο καλλιτέχνης δεν σταμάτησε εκεί καθώς έδωσε και μια τρίθυρη κουπέ εκδοχή του μοντέλου, την οποία έδωσε και αυτή στο φως της δημοσιότητας.
 
Από κει και πέρα λίγα είναι γνωστά για το επερχόμενο αυτοκίνητο, ωστόσο φήμες αναφέρουν πως στο τομέα των κινητήρων θα δανειστεί κάποιους από αυτούς που βρίσκουμε στο T-Roc, ενώ τέλος δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εκδόσεις που θα επωφεληθούν από την ηλεκτροκίνηση.
 
Περισσότερες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.   

Toyota
test center