Τα station wagon συνεχίζουν να αποτελούν την κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν κάποιο ευρύχωρο οικογενειακό αυτοκίνητο.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένα biturbo μοτέρ 4,0 λίτρων.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένα biturbo μοτέρ 4,0 λίτρων.

Η 21 ιντσών ζάντα Vossen M-X2s σε χρώμα Satin Bronze.

AMG E63 S Estate με ζάντα «τρέλα»

5.080 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2018)

Mπορεί τα wagon να θεωρούνται εκτός μόδας, ωστόσο η ζάντα αυτή ταιριάζει τόσο σε αυτήν την ΑΜG Ε63 S που δεν γίνεται να μην την λατρέψεις.

Παρά την ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση που παρουσιάζει η κατηγορία των SUV, τα station wagon συνεχίζουν να αποτελούν την κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν κάποιο ευρύχωρο οικογενειακό αυτοκίνητο και ίσως έχουν βαρεθεί λιγάκι τα crossover.

Στην κορυφή της κατηγορίας των wagon βρίσκονται μοντέλα όπως το Audi RS6 Avant και η Μercedes-AMG  E63 S Estate, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που διάφοροι βελτιωτικοί οίκοι δίνουν την δική τους «περιποίηση» στα μοντέλα αυτά, αυξάνοντας τις επιδόσεις τους και τροποποιώντας την εμφάνιση τους. Αυτή τη φορά όμως δεν χρειάστηκαν μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση του, καθώς η μόνη μεγάλη αλλαγή είναι οι 21 ιντσών ζάντες Vossen M-X2s σε χρώμα Satin Bronze.
 
Aυτό που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης είναι το διπλό turbo V8 μοτέρ των 4,0 λίτρων απόδοσης 612 ίππων και 850 Νm ροπής σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης 4Μatic+ και το καινούριο 9τάχυτο Speedshift αυτόματο κιβώτιο που του δίνει την δυνατότητα να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα.

Πώς σου φαίνεται;

Hyundai
vw