Ο Δήμος Φυλής παραχώρησε 8 νέα Nissan Navara στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Τα νέα περιπολικά έχουν τροποποιηθεί από την Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε για τις ανάγκες των αστυνομικών δυνάμεων.

Στην τελετή εγκαινίων και παράδοσης του κτιρίου και των νέων περιπολικών παρευρέθη ο Πρωθυπουργός, Υπουργοί, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και ο Δήμαρχος Φυλής.

Τα νέα περιπολικά Nissan Navara με φόντο το νέο κτίριο που θα στεγάζει την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Στιγμιότυπο από την τελετή παράδοσης των νέων Nissan Navara.

Στιγμιότυπο από τις δηλώσεις της πολιτικής και αστυνομικής ηγεσίας.

Παραδόθηκαν 8 νέα Nissan Navara στην ΕΛ.ΑΣ.

4.582 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2018)

Στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δυτική Αττική, ο Δήμος Φυλής παραχώρησε στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, 8 νέα Nissan Navara Double Cab.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι από τον Σεπτέμβριο του 2017 (Διαβάστε το σχετικό άρθρο) η Nissan επρόκειτο να ενισχύσει τον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δυτική Αττική με 8 νέα Nissan Navara το οποία και παραδόθηκαν χθες στην περιοχή του καλλικρατικού Δήμου Φυλής και πιο συγκεκριμένα στα Ανω Λιόσια.
 

Εκτός των 8 νέων, ειδικά τροποποιημένων από την Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε για τις ανάγκες των αστυνομικών δυνάμεων, Nissan Navara, o Δήμος Φυλής παραχώρησε και ένα κτίριο που θα στεγάζει τις υπηρεσίες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής. Στην τελετή εγκαινίων και παράδοσης του κτιρίου και των νέων περιπολικών παρευρέθη ο Πρωθυπουργός, Υπουργοί, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και ο Δήμαρχος Φυλής όπως και αξιωματούχοι της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Σημειώνουμε πως τα νέα περιπολικά Nissan Navara εφοδιάζονται με turbo diesel κινητήρες χωρητικότητας 2,3 λτ. ισχύος 160 ίππων με ροπή 403 Nm διαθέσιμη από τις 1.500-2.500 σ.α.λ., ενώ παράλληλα διατηρούν χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου σε πραγματικές συνθήκες που κυμαίνεται περί τα 8,4 λτ./100 χλμ. Έπειτα, τονίζουμε πως το Navara συνοδεύεται από εγγύηση πέντε ετών ή 160.000 χιλιόμετρων, ενώ η τιμή του Double Cab ξεκινά από τις 29.940 ευρώ (29.140 ευρώ το King Cab).

Διαβάστε ακόμη: Δοκιμή Nissan Navara NP300

Mercedes
moto