Μετά τη Giulietta παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει από τη γραμμή παραγωγής της Alfa Romeo και η Mito, τουλάχιστον ως hatchback.

Κόβεται η Mito ή αλλάζει κατηγορία;

4.300 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2018)

Μετά τη Giulietta παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει από τη γραμμή παραγωγής της Alfa Romeo και η Mito, τουλάχιστον ως hatchback, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Sergio Marchionne.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ο CEO της Fiat Chrysler κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με δημοσιογράφους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αποκάλυψε πως το μέλλον της Mito σε hatchback φαίνεται ζοφερό και το μικρό αυτοκίνητο είναι πολύ πιθανό να βγει εκτός γραμμής παραγωγής λόγω της αλλαγής στρατηγικής της φίρμας.
 
Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν όταν και η μάρκα θα αποκαλύψει τα μελλοντικά της πλάνα σε μια παρουσίαση που θα λάβει χώρα την 1η Ιουνίου, ωστόσο όπως τόνισε ο Marchionne «Εάν υπάρχει Mito στο μέλλον δεν νομίζω πως θα είναι στο ίδιο σχήμα, καθώς η αγορά των δίθυρων hatchback έχει συρρικνωθεί».
Οι δηλώσεις αυτές, σε συνδυασμό με τις φήμες που θέλουν την Alfa Romeo να σκοπεύει στο μέλλον να λανσάρει περισσότερα SUV μοντέλα, έδωσαν τροφή στα σενάρια που θέλουν τη φίρμα να μετατρέπει την Mito σε ένα SUV, κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τα λόγια του αφεντικού της φίρμας Reid Bigland, ο οποίος είχε τονίσει στο παρελθόν πως τόσο η Giulietta, όσο και η Mito θα μπορούσαν να κοπούν από τη  γραμμή παραγωγής.
 
Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι τα πράγματα θα γίνονται πιο ξεκάθαρα, ωστόσο φαίνεται πως η Mito δεν πρόκειται να ξαναβγεί από τη γραμμή παραγωγής με την σημερινή της εμφάνιση.

NEO TRAFIC
skoda