Τα επόμενα χρόνια, σκοπός της μάρκας είναι να φτάσουν οι πωλήσεις τις 10.000 αυτοκίνητα.

Σε θετική πορεία η Lamborghini Urus

2.045 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2018)

Πρωταγωνιστικός είναι ο ρόλος που διαδραματίζει η Lamborghini Urus στις πωλήσεις της μάρκας για το 2018. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Το 2017 έκλεισε επιτυχημένα για την Lamborghini, αφού η εταιρεία αύξησε τις πωλήσεις της κατά 10% σχέση με το 2016 πουλώντας συνολικά 3.815 αυτοκίνητα, με την εταιρεία πάντως να κρύβει έναν άλλο άσο στο μανίκι της για το 2018.

Ο άσος αυτός είναι το πρώτο SUV της μάρκας ονόματι Urus που έκανε ντεμπούτο στα τέλη του 2017 και αναμένεται να αποτελέσει την ναυαρχίδα στις πωλήσεις της μάρκας το έτος που διανύουμε. Όπως αναφέρει και ο Stefano Domenicali, CEO της μάρκας, οι πωλήσεις του μοντέλου έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες: «Περιμέναμε ότι θα έχουμε καλή ανταπόκριση από το κοινό μας αλλά όχι τόσο όσο έχουμε τώρα. Η ανταπόκριση που έχουμε είναι φανταστική».
 
Χάρη στην Urus, η Lamborghini αναμένει να πουλήσει ακόμα περισσότερα αυτοκίνητα το 2018 με τον στόχο της να είναι τα 5.000. Υπάρχουν ωστόσο και άλλα στοιχεία που μαρτυρούν την μεγάλη αποδοχή που έχει το νέο αυτό μοντέλο στο κοινό, καθώς σύμφωνα με την μάρκα, η Urus σημειώνει ρεκόρ σε πωλήσεις της μάρκας από το «ωραίο φύλο». Ακόμα, το 70% των νέων πελατών της μάρκας επιλέγουν πλέον την Urus ενώ το μοντέλο φαίνεται πως κάνει ρεκόρ σε χώρες με κακό οδικό δίκτυο όπως η Ρωσία και η Ινδία, στις οποίες η μάρκα δεν είχε μεγάλη απήχηση.

Τα επόμενα χρόνια, σκοπός της μάρκας είναι να φτάσουν οι πωλήσεις τις 10.000 αυτοκίνητα.

Toyota
moto