Στις λίγες εβδομάδες που θα διαρκέσει του ταξίδι του, θα διανύσει περίπου 16.000 χλμ.

Ταξίδι σε 11 χώρες για το VW Touareg (+vid)

2.612 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2018)

16.000 χιλιόμετρα, από την Σλοβακία και μέχρι το Πεκίνο της Κίνας, θα διανύσει το VW Touareg λίγο πριν το λανσάρισμα του στα τέλη του 2018. Δείτε το video που δημοσίευσε η VW.

Την απόφαση να ετοιμάσει το λανσάρισμα της νέας γενιάς Τοuareg με λίγο διαφορετικό τρόπο φαίνεται πως έχει πάρει η VW, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της μάρκας, το νέο SUV θα περάσει οδικώς μέσα από 11 συνολικά χώρες πριν παρουσιαστεί.

Στις λίγες εβδομάδες που θα διαρκέσει του ταξίδι του, θα διανύσει περίπου 16.000 χλμ. ξεκινώντας από την Mπρατισλάβα της Σλοβακίας  και συνεχίζοντας σε Πολωνία, Λετονία, Ρωσία, Καζακστάν κτλ με τον τελικό προορισμό να είναι το Πεκίνο της Κίνας στις 23 Μαρτίου.

Ο γερμανικός κολοσσός κατασκευής αυτοκινήτων ισχυρίζεται ότι το νέο Touareg δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να διανύσει την διαδρομή αυτή, καθώς έχει ήδη δοκιμαστεί για παραπάνω από 3 εκατ. χιλιόμετρα κάτω από ζεστές ή παγωμένες συνθήκες.
Πληροφορίες γύρω από το τι νέο θα προσφέρει το μοντέλο δεν έχουν αποκαλυφθεί, αναμένεται πάντως και λάβει ανανεωμένη σχεδίαση, εμπνευσμένη από το Arteon, 12 ιντσών ψηφιακό πίνακα οργάνων και μέχρι και 15 ιντσών οθόνη για το σύστημα infotainment στις πιο ακριβές εκδόσεις.

Το εμπορικό του λανσάρισμα αναμένεται να γίνει στην Ευρώπη στα τέλη του 2018.

Δείτε το video.
 

Mercedes
moto