Tο νέο μοντέλο θα λάβει τους 3κύλινδρους κινητήρες βενζίνης 1,2 λίτρων του PSA Group.

Μείνετε συντονισμένοι στο AutoTρίτη για να μαθαίνετε όλα τα νεότερα γύρω από το νέο Opel Mokka X.

H παρουσία της υπηρεσίας ΟnStar πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Σε δοκιμές το νέο Mokka X

2.606 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2018)

Στο φακό των κατασκόπων πιάστηκε το νέο Opel Mokka X κατά την διάρκεια των δοκιμών του. Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες γύρω από την νέα γενιά του SUV της γερμανικής εταιρείας.

Την επιθετική της στρατηγική συνεχίζει η Οpel καθώς φαίνεται πως έχει ήδη έτοιμο το νέο Μοkka X. To γερμανικό μοντέλο θα επωφεληθεί από την ΕΜP2 πλατφόρμα του ομίλου PSA, ενώ για μια ακόμη φορά, θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το νέας γενιάς 2008 που ετοιμάζει η Peugeot. H σχεδιαστική του γλώσσα πάντως θα διαφοροποιηθεί από το γαλλικό μοντέλο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα είναι εμπνευσμένη από το μεγαλύτερο μοντέλο της μάρκας, το Grandland X.
 
Όσον αφορά στον εσωτερικό του διάκοσμο, αναμένουμε να φρεσκαριστεί με τις πηγές μας να αναφέρουν ότι θα υπάρχει μια μεγάλη κεντρική οθόνη αφής στην κονσόλα. Περιμένουμε επίσης πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ η παρουσία της υπηρεσίας ΟnStar πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Οι φήμες γύρω από τα μοτέρ με τα οποία θα εξοπλιστεί η νέα γενιά Μοkka X αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο θα λάβει τους 3κύλινδρους κινητήρες βενζίνης 1,2 λίτρων του PSA Group ενώ αναμένονται και diesel μοτέρ με την χωρητικότητα τους να είναι στα 1.600 κ.εκ.

Μείνετε συντονισμένοι στο AutoTρίτη για να μαθαίνετε όλα τα νεότερα γύρω από το νέο Opel Mokka X.
 

NEO TRAFIC
skoda