Υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας στον τομέα της Επικοινωνίας, ο κ. Bill Thomas αποκάλυψε μάλιστα πως η απουσία ενός αυτόματου κιβωτίου είναι «πληγή» στις πωλήσεις.

Και αυτόματο το i30 N

4.705 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2018)

Και με αυτόματο κιβώτιο θα προσφέρεται σύντομα το «καυτό» Ηyundai i30 N. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Μέσα στις άμεσες προθέσεις της Ηyundai είναι να δώσει την επιλογή σε όσους αγοράσουν το i30 N να το εξοπλίσουν με αυτόματο κιβώτιου διπλού συμπλέκτη, όπως αποκαλύπτουν τελευταίες πληροφορίες.

Το πολυαναμενόμενο hot hatch της κορεάτικης μάρκας προσφέρεται αποκλειστικά με έναν 2,0 λτ υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης σε δύο εκδόσεις Standard και Performance με απόδοση 250 άλογα και 275 ίππους αντίστοιχα σε συνδυασμό μόνο με 6τάχυτο μηχανοκίνητο κιβώτιο. Mέσα στα πλάνα της μάρκας είναι ωστόσο και η προσθήκη ενός αυτόματου κιβωτίου με σκοπό να προσφέρει στον πελάτη ένα πιο πλήρες πακέτο και να μπορέσει να συνδυάσει την το i30 N με αυτόματη μετάδοση αν το επιθυμεί. Συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε πρόκειται θα γίνει αυτό δεν γίνει γνωστή, με τις πληροφορίες πάντως να αναφέρουν ότι το αυτόματο κιβώτιο θα προσφέρεται σαν επιλογή από τα τέλη του 2019.
 
Υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας στον τομέα της Επικοινωνίας, ο κ. Bill Thomas αποκάλυψε μάλιστα πως η απουσία ενός αυτόματου κιβωτίου είναι «πληγή» στις πωλήσεις και ότι παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι φίλοι της αυτοκίνησης προτιμούν το μηχανικό κιβώτιο, το ευρύ κοινό τείνει να επιλέγει περισσότερο τις αυτόματες μεταδόσεις.

Πολλές είναι και οι φήμες γύρω από την πιθανότητα το i30 N να λάβει και σύστημα τετρακίνησης στην πιο ισχυρή έκδοση Performance, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων ισχυρότερων hot hatch. Ο ίδιος ο επικεφαλής του τμήματος Ν της Hyundai, κ. Albert Biermann είχε δηλώσει: «Eίναι πιθανό αλλά χωρίς μεγάλη ισχύ από το μοτέρ δεν υπάρχει ανάγκη να βάλουμε σύστημα τετρακίνησης.»
 

Hyundai
OPEL