Η έκδοση αυτή, αν προχωρήσει τελικά, θα κάνει το εμπορικό της λανσάρισμα το επόμενο έτος.

Έρχεται Peugeot 508 GTi;

5.576 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2018)

Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από το στρατόπεδο της μάρκας σχετικά με το λανσάρισμα μιας GTi έκδοσης του 508, ώστε να ανταγωνιστεί ένα δυνατό αντίπαλο. Ποιος είναι αυτός;

To νέο Peugeot 508 μπορεί να παρουσιάστηκε λίγες εβδομάδες πριν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ωστόσο η γαλλική μάρκα φαίνεται πως ετοιμάζει κάτι ακόμα γύρω από το σπορ σεντάν για τους πιο απαιτητικούς φίλους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία, η Peugeot ετοιμάζει να προσφέρει στο 508 άλλη μια έκδοση που θα τοποθετείται πάνω από την GT των 225 ίππων με σκοπό να ανταγωνιστεί το VW Arteon που στην κορυφαία του έκδοση αποδίδει 280 ίππους. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η απόδοση της κορυφαίας έκδοσης του 508 θα φτάνει τα 270 άλογα χάρη στον turbo 1.6000άρη που χρησιμοποιεί και το 308 GTi, ενώ λέγεται πως είναι πιθανό να λάβει και το ίδιο έμβλημα GTi.
 
Αναβαθμίσεις αναμένεται να λάβουν χώρα και στην εμφάνιση του μοντέλου, με τις αναφορές να κάνουν λόγο ότι θα εξοπλιστεί με κάποια νέα αεροδυναμικά μέρη, καινούρια χρώματα, μεγαλύτερες και πιο σπορτίφ ζάντες αλουμινίου και νέο εσωτερικό διάκοσμο.

Η έκδοση αυτή, αν προχωρήσει τελικά, θα κάνει το εμπορικό της λανσάρισμα το επόμενο έτος ενώ το 2019 ετοιμάζεται και μια υβριδική έκδοση που θα φτάνει τους 220 ίππους.
 

Toyota
test center