Η Lexus σχεδιάζει να σταματήσει την παραγωγή του GS σεντάν.

Τέλος η Lexus GS

3.419 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2018)

Το σεντάν της Lexus δεν φαίνεται πως θα συνεχίσει να προσφέρεται στην γκάμα της μάρκας καθώς οι Ιάπωνες θα σταματήσουν την παραγωγή του. Γιατί αυτό;

Έντονη είναι η φημολογία πως η Lexus σχεδιάζει να σταματήσει την παραγωγή του GS σεντάν, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.

Οι λόγοι για αυτήν την απόφαση φαίνεται πως είναι δύο. Αρχικά, πηγές μέσα από το στρατόπεδο της ιαπωνικής premium μάρκας αναφέρουν ότι οι πωλήσεις που σημειώνει το μοντέλο δεν είναι ικανοποιητικές ενώ ακόμα, το γεγονός ότι η Lexus έχει στην γκάμα της και την ΕS που αντλεί πωλήσεις περίπου από το ίδιο κοινό, κάνει απαραίτητο το «κόψιμο» της GS.
Δημοσιεύματα πάντως αναφέρουν ότι η Lexus έχει αρχίσει να εργάζεται πάνω στην επόμενης γενιάς ES που θα βασιστεί πάνω στην TNGA πλατφόρμα και θα έχει την κίνηση μπροστά. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μέσα στο επόμενο διάστημα αλλά μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια εξέλιξη σύντομα, μιας και το νέο μοντέλο δεν έχει βρεθεί στον κατασκοπευτικό φακό.

Ποια θα είναι άραγε η επόμενη κίνηση της Lexus;

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN