Oι προσπάθειες της αναμένεται να επικεντρωθούν στο ρεκόρ στο Ring.

Για το ρεκόρ στο Ring η Lamborghini Urus;

2.278 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2018)

Μεγαλεπήβολα είναι τα πλάνα της Lamborghini σχετικά με την Urus. Τι σχεδιάζει να κάνει; Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Αρκετό καιρό πριν το λανσάρισμα του, η Lamborghini είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να προσπαθήσει με το Urus SUV να πάρει το ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring στην κατηγορία του.

Πλέον, το αφεντικό της μάρκας, κ. Stefano Domenicali τόνισε πως το μοντέλο όντως θα λάβει μέρος σε μια σειρά από αγώνες ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί. Τα ακριβή του λόγια ήταν: « Στην Lamborghini αρέσουν οι προκλήσεις αλλά ότι και αν κάνουμε θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τις άλλες μάρκες. Θα συμμετάσχουμε σε μια διοργάνωση που αφορά μόνο την κατηγορία της Urus. To SUV μας έχει πολλά πρόσωπα, είναι όμορφο και πολύ γρήγορο στην πίστα, ταχύ στις off-road διαδρομές και στο χαλίκι. Θα διαλέξουμε κάτι που θα τα συνδυάζει όλα αυτά».
 
Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι η Urus δεν θα συμμετέχει στην ανάβαση Pikes Peak, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι θα κοιτάξουν πως θα τα πάει η συμμετοχή της Bentley με την Βentayga. Oι προσπάθειες της αναμένεται να επικεντρωθούν στο ρεκόρ στο Ring που αυτήν την στιγμή κατέχει η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio με χρόνο 7 λεπτά και 51,7 δευτερόλεπτα ενώ άλλες πιθανότητες αναφέρουν ότι μπορεί να δούμε την Urus ακόμα και στο Rally Dakar.

Πιστεύετε ότι μπορεί η Urus να πάρει το ρεκόρ από τα χέρια του ιταλικού μοντέλου;

NEO TRAFIC
skoda