O Jack Hollis δεν ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την πιθανότητα να δούμε κάποια 7θέσια έκδοση του νέου RAV4.

O Hollis αποκάλυψε ότι το νέο RAV4 ίσως εξοπλιστεί και με άλλες ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.

Θα δούμε 7θέσιο RAV4;

4.773 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2018)

Διφορούμενη ήταν η απάντηση που έδωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Τοyota σχετικά με την πιθανότητα να προσφερθεί 7θέσια έκδοση στο RAV4. Διαβάστε τι είπε.

Μπορεί το νέο Toyota RAV4 να μην έχει πολύ καιρό που αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει διάφορες φήμες σχετικά με την πιθανότητα να δούμε κάποια 7θέσια έκδοση του βασισμένου στην νέα ΤΝGA πλατφόρμα ιαπωνικού SUV μοντέλου.

Σε δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Τοyota στην Βόρεια Αμερική κ. Jack Hollis δεν ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την πιθανότητα να δούμε κάποια 7θέσια έκδοση του νέου RAV4 με τα ακριβή του λόγια να είναι: « To RAV4 έχει συγκεκριμένους χώρους. Αλλά θα πω ότι πάντα υπάρχει χώρος για νέες προσθήκες. Αν αποφασίσουμε να προσθέσουμε μια 7θέσια έκδοση ή κάτι άλλο, είναι κάτι που θα σας αφήσω να περιμένετε για απαντήσεις». O ίδιος συνέχισε ότι η Τοyota προσφέρει ήδη 7θέσια SUV, άρα ένα RAV4 με τρεις σειρές καθισμάτων δεν είναι αυτήν την στιγμή προτεραιότητα.
 
Ακόμα, ο Hollis αποκάλυψε ότι το νέο RAV4 ίσως εξοπλιστεί και με άλλες ηλεκτροκίνητες εκδόσεις πέρα από τις υβριδικές που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Για μια ακόμη φορά όμως, ο εκπρόσωπος της Τοyota σημείωσε πως «πρέπει να μείνετε συντονισμένοι για όλα όσα ετοιμάζει η μάρκα».

Υπενθυμίζουμε ότι το RAV4 είχε λάβει αρκετά χρόνια πριν μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση σαν αποτέλεσμα της συνεργασίας της Τοyota με την Τesla. Συνολικά, κατασκευάστηκαν 2.600 τέτοια αυτοκίνητα αλλά η παραγωγή τους σταμάτησε το 2014 μετά από περίπου δύο χρόνια.
 

Toyota
moto