Το εν λόγω μοντέλο που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας είναι ένα «έργο» της Aimgain.

Tο ιαπωνικό μοντέλο έχει εξοπλιστεί με νέες ζάντες.

Toyota Prius δια χειρός Aimgain

2.622 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2018)

Μπορεί να μην είναι από τα μοντέλα τα οποία έχουν τον πρώτο λόγο στους βελτιωτικούς οίκους, ωστόσο το συγκεκριμένο Toyota Prius έρχεται για να αμφισβητήσει, όσους υποστηρίζουν κάτι τέτοιο.

Το εν λόγω μοντέλο που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας είναι ένα «έργο» της Aimgain, που με την πρώτη ματιά αυτό που τραβάει την προσοχή είναι η απόστασή που έχει από το έδαφος, η οποία απέχει για πολύ λίγα χιλιοστά, χάρη στο νέο σύστημα ανάρτησης που έχει τοποθετηθεί.
 
Από κει και πέρα το ιαπωνικό μοντέλο έχει εξοπλιστεί με νέες ζάντες οι οποίες κοσμούνται από πέντε ζευγάρια ακτινών, ενώ συνδυάζονται με κόκκινες δαγκάνες φρένων, που κάνουν αντίθεση τόσο με τις μαύρες ζάντες, όσο και με το άσπρο εξωτερικό.
Αναφερόμενοι στο εξωτερικό μέρος, ο σχεδιασμός του μπροστινού προφυλακτήρα φαίνεται να είναι επιτυχής, με τις οριζόντιες μαύρες ράβδους τις γρίλια να έχουν περίοπτη θέση, ενώ παράλληλα, δεξιά και αριστερά έχουν εγκατασταθεί δυο αεραγωγοί, που φιλοξενούν τα φώτα ομίχλης.
 
Πηγαίνοντας προς τα πίσω, εκτός από τις ζάντες τις οποίες αναφέραμε, συναντάμε τις πλευρικές ποδιές που είναι και αυτές διαθέσιμες, ενώ στο πίσω μέρος εξέχουσα θέση έχει ο αεροδυναμικός διαχύτης, στις άκρες του οποίου τοποθετούνται οι δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Τέλος σε ότι αφορά τον κινητήρα δεν υπάρχει κάποια αναφορά για κάποια μετατροπής, όπως και για το εσωτερικό του Toyota Prius.

Toyota
moto