Η μοναδική αυτή εικόνα είναι ένα αφιέρωμα  για τη στιγμή που ο μηχανικός διευθυντής της Rover, Maurice Wilks, σκιαγράφησε για πρώτη φορά το σχήμα του αρχικού Land Rover.

Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε στις γαλλικές Αλπεις ένα εντυπωσιακό περίγραμμα 250 μέτρων προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Land Rover στις 30 Απριλίου.

To περίγραμμα του Defender στις Αλπεις (+vid)

2.474 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2018)

Μετά από 70 χρόνια περιπετειών και παγκόσμιων αποστολών, η μάρκα ετοίμασε κάτι νέο και πολύ καινοτόμο για να γιορτάσει αυτή την ημερομηνία ορόσημο για την ιστορία της.

Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε στις γαλλικές Αλπεις ένα εντυπωσιακό περίγραμμα 250 μέτρων προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Land Rover στις 30 Απριλίου, ακριβώς 70 χρόνια από τότε που το πρώτο Land Rover παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Aμστερνταμ το 1948.

 
Η μοναδική αυτή εικόνα είναι ένα αφιέρωμα  για τη στιγμή που ο μηχανικός διευθυντής της Rover, Maurice Wilks, σκιαγράφησε για πρώτη φορά το σχήμα του αρχικού Land Rover στην άμμο του Red Wharf Bay και πρότεινε την ιδέα στον αδελφό του Spencer, διευθύνοντα σύμβουλο της Rover. Αυτά τα πρώτα σκίτσα άμμου συνεχίστηκαν για να δημιουργήσουν τελικά ένα από τα πιο εικονικά οχήματα στον κόσμο και τελικά οδήγησαν στη δημιουργία μιας εταιρείας που έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες στην κατηγορία των 4x4.

Ο καλλιτέχνης χιονιού Simon Beck, ο οποίος ειδικεύεται στη δημιουργία γεωμετρικών περιγραμμάτων, ξεκίνησε τις εορταστικές εκδηλώσεις, δημιουργώντας το περίγραμμα Defender στα 2.700 μέτρα στην La Plagne των γαλλικών Αλπεων.

Δείτε το βίντεο.
 

Toyota
moto