Με μια νέα N-line έκδοση σκοπεύει η Hyundai να γεφυρώσει το κενό μεταξύ του κορυφαίου i30 N και των «απλούστερων» εκδόσεων.

Πακέτο N-Line ετοιμάζει η Hyundai για το i30

4.105 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2018)

Ένα σπορ πακέτο που θα περιλαμβάνει πολλά στοιχεία από το i30 N φαίνεται πως ετοιμάζει η Hyundai για το i30. Διαβάστε τι μαθαίνουμε και τι λέει ο αρχισχεδιαστής της μάρκας για την σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας.

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την Hyundai να ετοιμάζει ένα νέο σπορ πακέτο για το i30, ώστε να καλύψει το κενό που δημιουργείται μεταξύ του κορυφαίου i30 N και την υπόλοιπη γκάμα εκδόσεων του μοντέλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νοτιοκορεάτικη μάρκα θα ακολουθήσει το παράδειγμα της BMW και θα προσφέρει ένα πακέτο με στοιχεία από το i30 N ενώ μαθαίνουμε πως κατά πάσα πιθανότητα θα ονομαστεί N-Line. Όσον αφορά στην εμφάνιση, αναμένεται να λάβουν χώρα κάποιες διαφοροποιήσεις που περιλαμβάνουν πιο σπορτίφ μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα, μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου, σπόιλερ οροφής ενώ το πιθανότερο είναι πως θα μειωθεί η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος.

Στον τομέα των μοτέρ, λέγεται πως το πακέτο αυτό θα προσφέρεται με αρκετές επιλογές συμπεριλαμβανομένου και του 1,4 λτ. Τ-GDI με 140 άλογα και 242 Νm ροπής.
 
Σε άλλα νέα,  ο αρχισχεδιαστής της Hyundai Luc Donckerwolke δήλωσε πως το καταναλωτικό κοινό πρέπει να περιμένει αρκετές αλλαγές στην σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας, καθώς είναι μέσα στις άμεσες προθέσεις των υπευθύνων να μην μοιάζουν τα μοντέλα μεταξύ τους. Τα ακριβή του λόγια ήταν: « Πρέπει να δώσουμε στο κάθε μοντέλο την δική του προσωπικότητα. Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό αλλά σύντομα θα υπάρξουν μοντέλα που θα το φανερώνουν αυτό. Αλλωστε, αν τα αυτοκίνητα έχουν την ίδια σχεδίαση, σημαίνει ότι δημιουργείς ένα βαρετό τοπίο, δεν το θέλω αυτό.»

Πάντως, δεν θα πρέπει να αναμένουμε ριζικές αλλαγές με τον Donckerwolke να αναφέρει πως « Πιστεύω ότι το να παρουσιάζεις κάτι προκλητικό είναι αντιπαραγωγικό, γιατί αν και στρέφεις την προσοχή προς το μέρος σου, «γερνάς» πολύ πιο γρήγορα».
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center