Πάνω σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρότζεκτ εργάζονται νεαροί σχεδιαστές της Skoda.

H Skoda μετατρέπει σε κάμπριο το Karoq

2.678 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2018)

Πάνω σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρότζεκτ εργάζονται νεαροί σχεδιαστές της Skoda, οι οποίοι θέλουν να φέρουν στο προσκήνιο ένα νέο κάμπριο μοντέλο το οποίο είναι βασισμένο στο Karoq.

Συγκεκριμένα η μελέτη του κάμπριο Skoda Karoq έχει αναληφθεί από μια ομάδα 20 μαθητών από την επαγγελματική σχολή της εταιρείας στην Τσεχία, με όλους τους ασκούμενους να είναι 17 ή 18 ετών και εκπαιδεύονται σε επτά διαφορετικές ιδιόκτητες, ωστόσο όλοι μαζί εργάζονται για το ίδιο σκοπό, που δεν είναι άλλος από το κάμπριο μοντέλο.
 
Μάλιστα αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς κάτι αντίστοιχο έχει γίνει άλλες τέσσερις φορές. Το πρώτο έργο ήταν ένα Citigo roadster, που έκανε το ντεμπούτο του το 2014. Την επόμενη χρονιά, έκαναν μια Fabia Pick-Up, στη συνέχεια ένα Rapid Spaceback κουπέ και πέρυσι ένα ηλεκτρικό buggy Citigo.
 
Το τελευταίο δημιούργημα, όπως προαναφέραμε βασίζεται στο crossover της εταιρείας Karoq, το οποίο αντικαθιστά το προηγούμενο Yeti και βρίσκεται στη γκάμα της εταιρείας κάτω από το μεγαλύτερο Kodiaq, αποτελώντας το πρώτο έργο που βασίζεται σε ένα SUV.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το πλήρες έργο αναμένεται να αποκαλυφθεί τον προσεχή Ιούνιο με το πιο πιθανό σενάριο είναι να συμβεί στην εκδήλωση του GTI Treffen στη λίμνη Wörthersee στην Αυστρία, όπου έγινε και η αποκάλυψη των προηγούμενων μοντέλων.  

SPRING SEAT
NISSAN