Η τιμή της βασικής έκδοσης Τrend για την Γερμανία ξεκινά από 18.700 ευρώ.

Στην καμπίνα, η οθόνη 8 ιντσών αντικαθίσταται με μια μικρότερη.

Mέσα από τον γερμανικό ιστότοπο της εταιρείας, αποκαλύπτεται η βασική εξοπλιστική έκδοση Trend.

Η τιμή της βασικής έκδοσης Τrend για την Γερμανία ξεκινά από 18.700 ευρώ.

Η βασική του νέου Focus

6.528 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2018)

Τι προσφέρει άραγε η βασική έκδοση Τrend στο νέο Focus που παρουσίασε η Ford αυτή την εβδομάδα; Διαβάστε τι μαθαίνουμε και ενημερωθείτε για την πρώτη τιμή του.

Με το νέο Ford Focus να προσφέρεται σε τέσσερις πλούσιες εκδόσεις ST-Line, Vignale, Active και Τitanium, η εταιρεία θέλει να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Ωστόσο, τι γίνεται με αυτούς που, αν και εκτιμούν όλες τις επιπλέον ανέσεις που προσφέρει η μάρκα, θέλουν απλά να αγοράσουν το νέο μοντέλο στην βασική του έκδοση;

Mέσα από τον γερμανικό ιστότοπο της εταιρείας, αποκαλύπτεται η βασική εξοπλιστική έκδοση Trend, η οποία δεν περιλαμβάνει τα σπορτίφ εξωτερικά στοιχεία της ST-Line και τον τεχνολογικό εξοπλισμό της Vignale αλλά περιορίζεται στο να προσφέρει μεγάλη πρακτικότητα, ευρυχωρία, τον πολυβραβευμένο 1.000άρη EcoBoost των 85 ίππων με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και την ποιότητα της Ford.
 
Στην καμπίνα, η οθόνη 8 ιντσών αντικαθίσταται με μια μικρότερη ενώ υπάρχει μαύρο φινίρισμα και ίδιου χρώματος υφασμάτινα καθίσματα. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει air condition, ηλεκτρικά παράθυρα, Βluetooth, LED φώτα ημέρας και το σύστημα διατήρησης λωρίδας. Πάντως όποιος το επιθυμεί μπορεί με 750 ευρώ να εξοπλίσει την βασική έκδοση με ζάντες αλουμινίου, ενώ με 300 ευρώ προσφέρονται θερμαινόμενα καθίσματα και με 375 ευρώ συναγερμός.

Η τιμή της βασικής έκδοσης Τrend για την Γερμανία ξεκινά από 18.700 ευρώ.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center