Λίγο πριν κάνει την επίσημη εμφάνισή του, το ανανεωμένο Kia Sportage, εντοπίστηκε από κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς.

Η έκδοση του Sportage η οποία εντοπίστηκε από τους φωτογράφους φαίνεται να είναι η GT-Line, κάτι που αποδεικνύεται από τις διπλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Εντοπίστηκε το ανανεωμένο Kia Sportage

3.146 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2018)

Λίγο πριν κάνει την επίσημη εμφάνισή του, το ανανεωμένο Kia Sportage, εντοπίστηκε από κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς.

Το ανανεωμένο κορεατικό SUV πιάστηκε στα «πράσα» από τους φωτογράφους να πραγματοποιεί καμουφλαρισμένο δοκιμές στους δρόμους της Γερμανίας, λίγο πριν εισαχθεί στις αγορές το προσεχές φθινόπωρο. Όντας στις αγορές από το 2015 το Sportage θα δεχτεί ένα facelift, το οποίο θα το διατηρήσει φρέσκο απέναντι στους νέους αντιπάλους, όπως το SEAT Ateca και το Skoda Karoq.
 
Μπορεί το καμουφλάζ να μην μας αφήνει να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα, ωστόσο όπως φαίνεται η ανανέωση περιλαμβάνει ένα νέο σύνολο προβολέων στο εμπρόσθιο μέρος, ενώ σε κάθε φωτιστική μονάδα έχουν ενσωματωθεί τέσσερεις μικροί LED προβολείς σε σχήμα κύβου, αποτελώντας τα φώτα ημέρας.
Η έκδοση του Sportage η οποία εντοπίστηκε από τους φωτογράφους φαίνεται να είναι η GT-Line, κάτι που αποδεικνύεται από τις διπλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης στο πίσω μέρος, ενώ φαίνεται πως το πιο σπορ Sportage θα εξοπλιστεί με ένα νέο σύνολο ζαντών αλουμινίου.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένες εικόνες δεν μας κάνουν σοφότερους αναφορικά με το εσωτερικό, αν και δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές, ενώ σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολο το ανανεωμένο μοντέλο της Kia είναι πολύ πιθανό να προσφερθεί με μία ήπια υβριδική τεχνολογία 48 volt.

Mercedes
moto