Τιμή δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

H TopCar εξοπλίζει το μοντέλο με 22άρηδες τροχούς.

Παντού βρίσκεται το μωβ χρώμα.

Πόσο μωβ αντέχεις στην Mercedes-AMG σου;

3.454 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2018)

O βελτιωτικός οίκος TopCar προσφέρει το δικό του πακέτο για την Mercedes-AMG GLE 63 S, αν και όπως μπορείτε να δείτε είναι λίγο ιδιαίτερο...

Αν είσαι ένας από τους πιο εύρωστους  Έλληνες στην χώρα και θες να πάρεις ένα πολυτελές SUV υψηλών επιδόσεων σαν την Mercedes-AMG GLE 63 S αλλά χρειάζεσαι κάτι με πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, τότε η TopCar Design έχει την λύση που αναζητάς.

Ο βελτιωτικός οίκος από την Ρωσία έχει παρουσιάσει στο παρελθόν μια σειρά από πακέτα, ειδικά για τις Μercedes GLE, GLE Coupe και GLC που περιλαμβάνουν νέους προφυλακτήρες, πιο μυώδη φτερά, πλαϊνές ποδιές, ξεχωριστή γρίλια, τροχούς ειδικά εξατομικευμένους, ανθρακονημάτινο καπό και πίσω διαχύτη.
 
Στο συγκεκριμένο πακέτο με την ονομασία Inferno, η TopCar εξοπλίζει το μοντέλο με 22άρηδες τροχούς και χρώμα Violet από την Porsche που συνεχίζει και στον εσωτερικό διάκοσμο, ο οποίος με την σειρά του λαμβάνει καθίσματα S-Class, Nappa δέρμα και πλούσιο φινίρισμα από ανθρακόνημα.

Τιμή δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ωστόσο για ένα παρόμοιο πακέτο το προηγούμενο έτος η ΤοpCar ζητούσε 200.000 ευρώ, αρκετά παραπάνω από όσα χρειάζεσαι για να αγοράσεις μια εργοστασιακή GLE.

FORD SPRING OFFERS
RENAULT