Έγινε γνωστό ότι το νέο GT θα προσφερθεί μόνο σε 5θυρη έκδοση.

Επιβεβαιώθηκε η ισχύς του Κia Ceed GT

5.127 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2018)

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Kia επιβεβαίωσε την απόδοση που θα έχει η ισχυρότερη έκδοση GT του νέου Kia Ceed που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Δείτε πόσα άλογα θα φτάσει.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες επίσημες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε στην έκδοση GT του νέου Ceed που παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ο επικεφαλής της Κia στην Ευρώπη, κ. David Labrosse επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ότι η έκδοση αυτή θα είναι έτοιμη να λανσαριστεί μέσα στο επόμενο έτος, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η GT θα αποτελέσει την ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου, συνεπώς δεν θα πρέπει να αναμένουμε κάτι περισσότερο. Ο ίδιος ανέφερε σχετικά ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να προχωρήσει η μάρκα σε κάτι τέτοιο από την στιγμή που υπάρχει το Hyundai i30 N με ιπποδύναμη από 250 μέχρι και 275 ίππους. Τέλος, έγινε γνωστό, ότι το νέο GT θα προσφερθεί μόνο σε 5θυρη έκδοση.
 
Κάτω από το καπό, το Ceed GT θα παίρνει ισχύ από έναν 1.600άρη κινητήρα βενζίνης με απόδοση που θα φλερτάρει για μια ακόμη φορά με τους 200 ίππους, με τις φήμες να αναφέρουν πάντως ότι οι μηχανικοί της μάρκας θα προβούν στις απαραίτητες αναβαθμίσεις για να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου.

GT έκδοση αναμένεται να λάβει, εκτός από την hatchback, και η Shooting-brake εκδοχή του μοντέλου. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες.
 

Toyota
test center