Αυτό είναι το Land Rover Defender pick-up τoυ σχεδιαστικού οίκου Kahn Design.

Αυτό είναι το Land Rover Defender pick-up τoυ σχεδιαστικού οίκου Kahn Design.

Έρχεται Land Rover Defender pick-up;

4.307 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2018)

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την Jaguar Land Rover να λανσάρει μια pick-up εκδοχή του νέου Defender μέσα στα επόμενα χρόνια. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

To ολοκαίνουριο Land Rover Defender είναι προγραμματισμένο να κάνει ντεμπούτο αργότερα μέσα στο 2018 με αφορμή την συμπλήρωση 70 ετών από την γέννηση του, αλλά όπως έχει διαρρεύσει, η εταιρεία ετοιμάζει και μια άλλη εκδοχή του μοντέλου. Συγκεκριμένα, η Jaguar Land Rover λέγεται πως ετοιμάζει μια pick-up εκδοχή του Defender με σκοπό να ανταγωνιστεί την Μercedes X-Class.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε θα έχει μια βασική διαφορά με το pick-up της γερμανικής μάρκας γιατί σε αντίθεση με αυτό, θα προσφέρεται μόνο με δύο θύρες και δεν θα είναι διπλοκάμπινο. Ο λόγος είναι ότι το Defender pick-up είναι πιο εύκολο να κατασκευαστεί ως δίθυρο παρά με τέσσερις πόρτες.
 
Πάντως, η βρετανική μάρκα λέγεται πως θα ακολουθήσει το παράδειγμα της X-Class και θα διαθέσει το pick-up της σε πολλές εκδόσεις, με τις πιο φθηνές από αυτές να κατασκευάζονται στο Μεξικό και τις κορυφαίες στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις της μάρκας στην Σλοβακία.

Στα μοτέρ, πρέπει να περιμένουμε ότι θα εξοπλιστεί μόνο με 2λιτρα μηχανικά σύνολα εσωτερικής καύσης και χωρίς κάποια υβριδική έκδοση.

Αραγε θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την X-Class;

NEO TRANSPORTER
test center