Το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Golf στην Ευρώπη θα γίνει το επόμενο έτος.

Και ήπια υβριδικό το επόμενο VW Golf!

3.124 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2018)

Σε επίσημη ανακοίνωση της, η Volkswagen αποκάλυψε ότι το Golf στην επόμενη γενιά του θα προσφέρεται και με ήπια υβριδική έκδοση. Διαβάστε περισσότερα.

Mετά την αποκάλυψη της VW ότι η παραγωγή του 8ης γενιάς Golf θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2019, η γερμανική εταιρεία επιβεβαίωσε τις φήμες πως στην νέα του γενιά, το δημοφιλές μικρομεσαίο θα εξοπλιστεί και με μια ηπια υβριδική έκδοση με σκοπό να βελτιωθεί σημαντικά η οικονομία καυσίμου. Μάλιστα, η  VW αναφέρει πως αυτό θα είναι μόνο η αρχή, αφού αναμένεται να ακολουθήσουν ήπιες υβριδικές εκδόσεις και σε άλλα μοντέλα της γκάμας της.

Μέχρι αυτή την στιγμή, η μάρκα δεν έχει αποκαλύψει ακριβείς λεπτομέρειες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει η ήπια υβριδική έκδοση του Golf, πηγές από την Γερμανία αναφέρουν πάντως ότι το μοντέλο θα εξοπλίζεται με κύκλωμα 48 Volt και μια μπαταρία 48 Volt που θα προσφέρει άμεση επιτάχυνση και όπως σημειώνει είναι σκοπός της «να είναι κλειστός ο κίνητήρας όσο το δυνατόν περισσότερο όταν κινείται το αυτοκίνητο για να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου».
 
Σε ό,τι αφορά την μπαταρία, ρόλος της θα είναι να τροφοδοτεί την γεννήτρια των 48 Volt  ενώ έχει γίνει γνωστό ότι θα τοποθετηθεί και ένα σύστημα ανάκτησης ενέργειας για να μπορεί να φορτίζεται η μπαταρία όσο το αυτοκίνητο επιβραδύνει.

Το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Golf στην Ευρώπη θα γίνει το επόμενο έτος ενώ μαζί θα πρέπει να περιμένουμε και το πρώτο I.D πλήρως ηλεκτιρικό μοντέλο παραγωγής.

PEIRAIOS LEASING
OPEL