O Stackmann προσέθεσε ότι αν οι πελάτες είναι πρόθυμοι να δεχθούν τις πιο αυξημένες τιμές, οι R εκδόσεις θα γίνουν ακόμα πιο ισχυρές.

Ακόμα πιο «καυτό» το επόμενο VW Golf R

3.915 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2018)

Πανίσχυρο φαίνεται πως θέλει να κάνει το επόμενο Golf R η Volkswagen, όπως μαρτυρούν και οι δηλώσεις του επικεφαλής Πωλήσεων της μάρκας, κ. Jurgen Stackmann.

Την πρόθεση της VW να υιοθετήσει στις R εκδόσεις των μοντέλων της μια νέα φιλοσοφία που θα τα κάνει ακόμα πιο ισχυρά σε ιπποδύναμη αποκάλυψε ο επικεφαλής της γερμανικής μάρκας στον τομέα των Πωλήσεων και του Μαρκετίνγκ, κ. Jurgen Stackmann στο περιθώριο της Έκθεσης Αυτοκινήτου που έγινε στο Πεκίνο.

Ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του: « Oι εκδόσεις R είναι extreme και μπορούν να γίνουν ακόμα πιο extreme. O ρόλος τους είναι ότι μπορούν και πηγαίνουν πέρα από την λογική, κανείς δεν χρειάζεται κάποιο compact μοντέλο με 400 άλογα αλλά υπάρχει τέτοιος χώρος στην αγορά και αυτός ακριβώς είναι ο τομέας που ειδικεύονται οι εκδόσεις R».
 
Στην συνέχεια, ο Stackmann προσέθεσε ότι αν οι πελάτες είναι πρόθυμοι να δεχθούν τις πιο αυξημένες τιμές, οι R εκδόσεις θα γίνουν ακόμα πιο ισχυρές, αρχής γενομένης από το επόμενο Golf R. Tα λόγια του ήταν: « Mε λίγη πιο εκφραστική σχεδίαση, οι R εκδόσεις μπορούν να βρουν θέση σε μια διαφορετική κατηγορία υψηλών επιδόσεων και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάτι τέτοιο, αν οι πελάτες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν αρκετά παραπάνω».

Αυτές οι δηλώσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φήμες που θέλουν την VW να ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί την Μercedes-AMG A 45 μέσω της έκδοσης R του επόμενης γενιάς Golf, του οποίου η ιπποδύναμη θα ξεπερνάει τους 400 ίππους και θα το κάνει πολύ πιο ισχυρό από την τωρινή έκδοση του μοντέλου που φτάνει μόνο τα 310 άλογα.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να προχωρήσει σε μια τέτοια αναβάθμιση της έκδοσης R η VW; Αραγε αν το κάνει θα καταφέρει να ανταγωνιστεί την ΑΜG A 45;

AUTOFIT PASXA
vw