Θα μπορούσε να είναι αυτή η Cayenne Coupe; (σχέδιο ανεξάρτητου σχεδιαστή).

Στα σκαριά Porsche Cayenne coupe;

3.066 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2018)

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την Porsche να προχωρά στο λανσάρισμα μιας coupe έκδοσης της νέας Cayenne. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από τότε που το αφεντικό της Porsche, κ. Oliver Blume δήλωσε ότι η εταιρεία σκέφτεται να προχωρήσει στο λανσάρισμα ενός coupe SUV, ωστόσο φαίνεται πως η γερμανική φίρμα έχει δώσει το πράσινο φως για κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της Auto Bild.
Όπως αναφέρει το γερμανικό μέσο ενημέρωσης, το μοντέλο θα είναι ουσιαστικά μια coupe εκδοχή της Cayenne και θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, εξοπλισμένο με την ίδια γκάμα κινητήρων που προσφέρεται και στο γνωστό μας SUV ενώ υπάρχουν πιθανότητες να δούμε και κάποιο υβριδικό μηχανικό σύνολο δάνειο από την Τurbo S E-Hybrid. Μάλιστα, και ο αρχισχεδιαστής Michael Mauer έριξε λάδι στην φωτιά όταν δήλωσε ότι του ζητήθηκε να παρουσιάσει προτάσεις για κάθε μοντέλου που έχει η Porsche στην γκάμα της.

Aκόμα, πηγές μέσα από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν ότι η μάρκα βρίσκεται σε συζητήσεις για να λανσάρει τόσο μια 3θυρη Panamera όσο και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της Macan, αφού πρώτα όμως η Porsche λανσάρει την επίσης ηλεκτρική Mission E μέσα στους επόμενους μήνες.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε την Cayenne σε coupe εκδοχή;

Mercedes
moto