Η ανάκληση αφορά πιθανό πρόβλημα στην καλωδίωση της πλεξούδας, λόγω τριβής με ένα βιδωτό μπουζόνι.

Προληπτικός έλεγχος Opel Crossland X

3.890 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2018)

Η Opel Ελλάς εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για 254 Crossland X, που αφορά σε πρόβλημα στην καλωδίωση. Δείτε τον ακριβή λόγο και μάθετε που μπορείτε να απευθυνθείτε.

H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Opel Ελλάς σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων Opel τύπου Crossland X. Πιο συγκεκριμένα η ανάκληση αφορά σε 254 οχήµατα, µοντέλα έτους 2018.

Στα επηρεαζόµενα οχήµατα υπάρχει πιθανότητα εµφάνισης διάφορων σφαλµάτων λόγω πιθανής φθοράς από τριβή ανάµεσα στην πλεξούδα καλωδίωσης του αµαξώµατος και σε ένα βιδωτό µπουζόνι στον χώρο ποδιών του συνοδηγού. Στη χειρότερη περίπτωση αυτή η κατάσταση µπορεί να οδηγήσει σε ζηµιές στα απλά καλώδια της πλεξούδας καλωδίωσης του αµαξώµατος και σε εµφάνιση δυσλειτουργιών σε διάφορα συστήµατα του οχήµατος.
 

Οι ιδιοκτήτες των οχηµάτων, που εµπλέκονται στην ανάκληση, θα ενηµερωθούν µε συστηµένη επιστολή, καθώς επίσης και µε τηλεφωνική επικοινωνία, για τις απαραίτητες ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προληπτικές διορθωτικές εργασίες, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ιδιοκτήτες µπορούν να επικοινωνούν µε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Opel στο τηλέφωνο 211 211 1543.

Mercedes
moto