O oίκος αναφέρει χρειάστηκαν περίπου τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθεί το project.

O oίκος αναφέρει χρειάστηκαν περίπου τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθεί το project.

Λόγω της νέας του ισχύος, τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται πλέον σε κάτι παραπάνω από 5 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα εκτιμάται πλέον στα 274 χλμ./ώρα.

Golf «φωτιά» με 360 PS!

4.067 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2018)

Το δικό τους βελτιωτικό πακέτο παρουσιάζουν στο Wörthersee οι άνθρωποι της Oettinger για το VW Golf. Πάρτε μάτι.

Με την Έκθεση Wörthersee να έχει ξεκινήσει από χθες και όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην παρουσίαση του VW Golf GTI TCR, ο βελτιωτικός οίκος Oettinger που ειδικεύεται στα μοντέλα της γερμανική μάρκας βρίσκεται στην εκδήλωση με την δική του πρόταση για ένα ακόμη πιο σπορ Golf GTI.

O oίκος αναφέρει χρειάστηκαν περίπου τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθεί το project, με το πρώτο πράγμα στο οποίο έδωσαν την προσοχή τους να είναι η αναβάθμιση του 2λιτρου μοτέρ. Όντως, οι άνθρωποι της Oettinger κατάφεραν να φτάσουν την απόδοση του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα μέχρι τα 360 άλογα και τα 470 Νm ροπής, κάτι που το κάνει πιο ισχυρό ακόμα και από το Golf GTI Clubsport S. Λόγω της νέας του ισχύος, τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται πλέον σε κάτι παραπάνω από 5 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα εκτιμάται πλέον στα 274 χλμ./ώρα.
 
Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, σημαντικές αναβαθμίσεις έχουν λάβει χώρα και στην εμφάνιση του μοντέλου, με την Oettinger να προσφέρει ένα μοναδικό bodykit που κάνει το αυτοκίνητο 80 χλστ. πιο πλατύ από το εργοστασιακό Golf GTI και περιλαμβάνει νέο μπροστινό προφυλακτήρα, επιβλητική αεροτομή και ιδιαίτερο πίσω διαχύτη. Το σύνολο ολοκληρώνεται με άσπρες ζάντες 20 ιντσών ενώ τέλος, προσφέρεται και σύστημα προσαρμοζόμενης ανάρτησης.

Δείτε το video.

Hyundai
vw