Δες πως λειτουργεί.

Έτσι λειτουργεί το Launch Control στο Fiesta ST

7.947 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2018)

Σε αυτό το video, μπορείς να μάθεις εύκολα και γρήγορα πως ενεργοποιείται το Launch Control και πως λειτουργεί. Τσέκαρε.

Έτοιμο να ανταγωνιστεί μοντέλα σαν το Polo GTI και το Clio RS είναι το νέο Fiesta ST, με την Ford σύμφωνα με πληροφορίες να έχει μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά την εμπορική του επιτυχία.

Στον εσωτερικό διάκοσμο, θα υπάρχουν σπορ καθίσματα Recaro, σύστημα ψυχαγωγίας και infotainment SYNC3, οθόνη 6,5 ή 8 ιντσών προαιρετικά, Αpple CarPlay, Android Auto, ST επιλογέα ταχυτήτων, B&O Play σύστημα ήχου, συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Lane Keeping Aid και Traffic Sign Recognition κ.α
 
Η κορυφαία έκδοση του μοντέλου εξοπλίζεται με τον 3κύλινδρο 1.500άρη EcoBoost με ιπποδύναμη που φτάνει για μια ακόμη φορά τα 200 άλογα και τα 290 Νm ροπής με επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα και μέγιστη τελική ταχύτητα τα 232 χλμ/ώρα. Ακόμα, το μοτέρ του εξοπλίζεται με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, σύστημα Τorque Vectoring για μείωση της υπόστροφής, Quaife μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης αλλά και σύστημα Launch Control το οποίο θα υποστηρίζεται με ένα σχετικό menu στον πίνακα οργάνων.

Στο παρακάτω video, μπορείτε να δείτε αναλυτικά πως δουλεύει το Launch Control του νέου Ford Fiesta ST που θα διατίθεται τόσο σε 3θυρη όσο και 5θυρη έκδοση και θα «πατάει» σε 17άρες ή προαιρετικά σε 18άρες ζάντες αλουμινίου… Δείτε το.

NEO TRAFIC
moto