Έξω Mercedes, μέσα Vilner.

Οι άνθρωποι της εταιρείας βελτιώσεων Vilner έδωσαν και πάλι τα διαπιστευτήρια τους.

H Vilner κάλυψε τα καθίσματα με διάτρητο δέρμα.

Έξω Mercedes, μέσα Vilner

3.632 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2018)

Οι άνθρωποι της εταιρείας βελτιώσεων Vilner έδωσαν και πάλι τα διαπιστευτήρια τους και μετέτρεψαν το σαλόνι μιας Mercedes-AMG S63 ακόμα πιο εντυπωσιακό από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Όπως μπορούμε να δούμε η Vilner κάλυψε τα καθίσματα με διάτρητο δέρμα, τα κεντρικά μέρη των οποίων έχει μπεζ απόχρωση, ενώ στο πλάι το δέρμα έχει πάρει καφέ απόχρωση και συνδυάζεται με άσπρες κυματιστές ρίγες, προσφέροντας έτσι και το στοιχείο της διχρωμίας.
 
Το ίδιο καφέ δέρμα αλλά και ο σχεδιασμός μεταφέρονται στα πλαϊνά των θυρών, ενώ την περιποίηση της εταιρεία εκτός από την καμπίνα απέκτησε και το κλειδί το οποίο είναι καλυμμένο με λεπτό καφέ δέρμα, όντας και αυτό με τη σειρά του συνεπές στο όλο concept του εσωτερικού του γερμανικού μοντέλου
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως στο κέντρο του κλειδιού υπάρχει τοποθετημένο το σήμα της AMG, το οποίο το βρίσουμε και ανάγλυφα στο υποβραχίονο μεταξύ των δύο καθισμάτων. Κλείνοντας να αναφέρουμε πως σε ότι αφορά το εξωτερικό δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή, ενώ το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το κομμάτι των κινητήρων του γερμανικού ισχυρού κάμπριο.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw