Μέσα στα επόμενα βραχυπρόθεσμα σχέδια της Audi φαίνεται πως βρίσκεται και ο ερχομός του ανανεωμένου A4, το οποίο εντοπίστηκε στο δρόμο με ένα ελαφρύ καμουφλάζ.

Tο ανανεωμένο γερμανικό σεντάν αναμένεται να αποκαλυφθεί πριν το τέλος του 2018.

Mετά την ανανέωση του Α4, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και τα A4 Allroad, S4 και RS4.

Εμφανίστηκε το ανανεωμένο Audi A4

4.246 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2018)

Μέσα στα επόμενα βραχυπρόθεσμα σχέδια της Audi φαίνεται πως βρίσκεται και ο ερχομός του ανανεωμένου A4, το οποίο εντοπίστηκε στο δρόμο με ένα ελαφρύ καμουφλάζ.

Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, το ανανεωμένο γερμανικό σεντάν αναμένεται να αποκαλυφθεί πριν το τέλος του 2018 και όπως όλα δείχνουν οι αλλαγές στο εξωτερικό μέρος δεν θα είναι μεγάλες.
 
Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί αρχικά από το ελάχιστο καμουφλάζ που έχει το μοντέλο που εντοπίστηκε στο δρόμο από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς. Όπως βλέπουμε το καμουφλάζ εντοπίζεται μόνο στον μπροστινό προφυλακτήρα, ο οποίος και θα αποτελεί την μεγαλύτερη αλλαγή, σε αντίθεση με τον πίσω, ο οποίος θα είναι ελαφρώς αναθεωρημένος, ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν και νέοι προβολείς.
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα οι αλλαγές ίσως να είναι σημαντικότερες, καθώς δεν αποκλείεται το επερχόμενο Α4 να είναι εξοπλισμένο με το ήπια υβριδικό σύστημα 48 βολτ που βρίσκουμε και στο Α8, καθώς τα δύο μοντέλα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα. Επίσης φήμες λένε πως η μάρκα θα αποσυνδέσει τον υπάρχοντα τετρακύλινδρο turbo κινητήρα 1.4 λίτρων και στη θέση του θα περάσει η μεγαλύτερη μονάδα 1.5-λίτρων του VW Group.
 
Επιπλέον πιθανολογείται πως καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη ισχύ θα έχουν τόσο ο 2λιτρος βενζινοκινητήρας, όσο και ο 3λιτρος ντίζελ, ενώ τέλος να σημειωθεί πως μετά την ανανέωση του Α4, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και τα A4 Allroad, S4 και RS4.

Hyundai
vw