Η ανανεωμένη Fabia θα προσφέρεται με συνολικά τέσσερις επιλογές.

H Fabia μπορεί πλέον να παραγγελθεί με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Πρώτες τιμές Fabia

3.710 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2018)

Toν τιμοκατάλογο της Skoda Fabia για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε η τσέχικη μάρκα μέλος του VW Group. Δείτε τις τιμές.

Την τιμολογιακή πολιτική της για την ανανεωμένη Fabia έδωσε στην δημοσιότητα η Skoda για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι εκδόσεις και οι τιμές.

Μπορεί οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνισή του μικρού τσέχικου μοντέλου να μην είναι μεγάλες, ωστόσο είναι υπαρκτές, καθώς η κατασκευάστρια εταιρεία εφοδίασε το μοντέλο της με ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα τόσο στο μπροστά, όσο και στο πίσω μέρος. Από κει και πέρα η μάρκα έχει κάνει επίσης μικρές αλλαγές στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, ενώ για πρώτη φορά, η Fabia θα είναι διαθέσιμη με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών αποκλειστικά στην hatchback έκδοση.
 
Περνώντας στο εσωτερικό το σύστημα infotainment, το οποίο ονομάζεται Swing, θα συνδυάζεται με οθόνη αφής 6,5 ιντσών όντας πλούσιο σε δυνατότητες διασυνδεσιμότητας με Bluetooth, θύρες για USB και κάρτα SD, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει η επιλογή για να υποστηρίζει και τις εφαρμογές Apple CarPlay, Android Auto και MirrorLink.
 
Το φρεσκάρισμα στην καμπίνα δεν τελειώνει εδώ, καθώς η φίρμα προσφέρει νέες επιλογές ταπετσαρίας, ενώ οι πίσω επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν το tablet τους σε μία ειδική θήκη που βρίσκεται στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τον LED φακό, που είναι μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της μάρκας, το μοντέλο θα προσφέρεται σε πέντε εξοπλιστικές εκδόσεις (S, SE, SE L, Μοnte Carlo και Colour) με τις επιλογές στα μοτέρ να φτάνουν τις τέσσερις. Η πρώτη επιλογή είναι ο 1.000άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας των 60 ίππων με την τιμή να ξεκινά από τις 11.160 λίρες (12.650 ευρώ) ενώ η κορυφαία έκδοση της γκάμας προσφέρεται με τον 1.000άρη TSI των 110 ίππων στην estate/combi έκδοση σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τιμή από 17.950 λίρες (20.350 ευρώ).

Η ανανεωμένη Fabia θα προσφέρεται με συνολικά τέσσερις επιλογές, χωρίς κάποια diesel επιλογή. Αναλυτικότερα, ο ατμοσφαιρικός MPI θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με ισχύ 60 ή 75 ίππων, ενώ ο 1.000αρης TSI θα αποδίδει με τη σειρά του 95 ή 110 άλογα.
 

OPEL NEA MONTELA
test center