Τα νέα «παπούτσια» της Lexus LS.

Οι ζάντες φέρουν την ονομασία HF-2 Satin Black.

Τα νέα «παπούτσια» της Lexus LS

2.774 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2018)

Η Lexus παρουσίασε την τελευταία γενιά της ναυαρχίδας της, LS, πέρυσι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ, ωστόσο ακόμα και τα κορυφαία μοντέλα των εταιρειών μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα.

Αυτό ακριβώς φρόντισε να μας δείξει η Vossen, η οποία πήρε την πέμπτης γενιάς Lexus LS και της πρόσθεσε μία νέα τετράδα ζάντες, η προσαρμογή των οποίων είναι η αλήθεια πως ανέδειξε ακόμα περισσότερο τον εξωτερικό σχεδιασμό και κυρίως τις γραμμές που κυριαρχούν στο αμάξωμα του ιαπωνικού σεντάν.
Οι ζάντες που φέρουν την ονομασία HF-2 Satin Black, είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα, ωστόσο σύμφωνα με τη Vossen υπάρχουν και άλλες χρωματικές επιλογές μεταξύ των οποίων βρίσκονται κάποιες αποχρώσεις του μαύρου, του ασημί, του χρυσού και του χαλκού, ενώ να σημειώσουμε πως το κόστος των ζαντών HF-2 ξεκινούν από το 499 δολάρια (424 ευρώ περίπου).
 
Τέλος σε ότι αφορά την Lexus LS 500 να τονίσουμε πως το μοντέλο παίρνει ισχύ από τον 3.5 λίτρων twin turbo V6 κινητήρα, ο οποίος προσφέρει 420 ίππους και 600 Nm ροπής, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4.5 δευτερόλεπτα.

Toyota
test center