Πίσω από το τιμόνι βρέθηκε η Sabine Schmitz.

Ρεκόρ για Kodiaq RS!

3.167 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2018)

Ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ πέτυχε το Kodiaq RS με οδηγό την Sabine Schmitz, αφού κατάφερε να γίνει το πιο γρήγορο 7θέσιο SUV που έχει χρονομετρηθεί ποτέ στην πίστα του Nurburgring!

Το Kodiaq RS αποκαλύπτεται όσο περνούν οι μέρες και αυτή τη φορά η εταιρεία από την Τσεχία έκανε γνωστό πως το καινούριο SUV της έγινε μόλις το πιο γρήγορο 7-θέσιο που έχει συμπληρώσει ποτέ γύρο στην πίστα του Nurburgring.

Πίσω από το τιμόνι βρέθηκε η Sabine Schmitz, η μόνη γυναίκα που έχει νικήσει στο 24ωρο αγώνα του Le Mans, η οποία χρειάστηκε μόνο 9 λεπτά και 29,84 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει την πίστα των 20,8 χλμ. Η ίδια δήλωσε αφού έκανε το ρεκόρ: « To αυτοκίνητο μοιάζει και είναι σπορ. Νόμιζα πως ένα 7θέσιο SUV δεν θα είναι τόσο εύκολο να το οδηγήσεις σε μια απαιτητική πίστα σαν το Ring αλλά τελικά είμαι ευχαριστημένη. Οδηγείται ευχάριστα, είμαι εντυπωσιασμένη».
Iσχύ στο μοντέλο δίνει ένα νέο 2λιτρο BiTDI μοτέρ απόδοσης 239 ίππων με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει κοντά στα 500 Nm ροπής. Πηγές από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν ότι στο μέλλον, το Κοdiaq RS θα προσφερθεί και με κάποιο σύνολο βενζίνης 2,0 λίτρων απόδοσης 245 ίππων.

Η Skoda έσπευσε να σημειώσει πως το Kodiaq RS που χρησιμοποιήθηκε θα είναι το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί στο κοινό στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι το φθινόπωρο και θα λανσαριστεί λίγο αργότερα.»

Δείτε το video.

Mercedes
test center