H X-Class της BRABUS λεπτομερώς! (+vid)

3.713 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2018)

Καλές οι φωτογραφίες από την παρουσίαση της ΒRABUS X-Class, ωστόσο ένας χρήστης στο Youtube προσφέρει την δική του ξενάγηση στο βελτιωμένο pick-up της Mercedes.

Η Μercedes εξέπληξε με την απόφαση της να κατασκευάσει την Χ-Class, μπαίνοντας και αυτή στην κατηγορία των pick-up αλλά προσφέροντας στο νέο της μοντέλο πιο premium χαρακτήρα. Mάλιστα, δεν είναι λίγες οι αναφορές που θέλουν την BMW και άλλες μάρκες να έχουν αρχίσει ήδη να συζητούν το ενδεχόμενο να κατασκευάσουν και αυτές τα δικά τους pick-up, θέλοντας να ανταγωνιστήσουν την Mercedes που αυτή την στιγμή «παίζει» μόνη της στην κατηγορία των premium επαγγελματικών.

Η νέα X-Class φυσικά δεν παρέλειψε να αφεθεί στα χέρια της BRABUS, σαν ένα ακόμη μοντέλο του γερμανικού κολοσσού. Το βελτιωμένο pick-up, αν και έχει ήδη παρουσιαστεί επίσημα, μπορείτε να το γνωρίσετε πολύ καλύτερα μέσα από ένα video που δημοσίευσε το κανάλι Shmee150 στο YouTube.
 
Βλέποντας την παρουσίαση της BRABUS X-Class από τον χρήστη, ο θεατής μπορεί να σχηματίσει μια πολύ καλύτερη εικόνα από τις αναβαθμίσεις που έχει προσφέρει ο γνωστός γερμανικός οίκος στο pick-up της Mercedes. Συγκεκριμένα, η X-Class γίνεται πλέον πιο σπορτίφ και πρακτική και εξοπλίζεται με νέα φώτα LED στον μπροστινό προφυλακτήρα, φωτιστικά σώματα στην οροφή με ενσωματωμένους προβολείς, μοναδικές 20άρες ζάντες και ανασχεδιασμένη γρίλια ενώ στο πίσω μέρος το μάτι πέφτει αμέσως στην χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης. Μέσα στην καμπίνα, οι διαφοροποιήσεις είναι λιγοστές και περιλαμβάνουν αλουμινένια πεντάλ, νέα επένδυση από δέρμα και νέο φινίρισμα σε πολλά χρώματα.

Στο τομέα της ισχύος, οι μηχανικοί της BRABUS αναβάθμισαν το 2,3 λίτρων diesel μοτέρ (στην έκδοση 250d) με την απόδοση του να φτάνει τώρα τα 211 άλογα (21 άλογα περισσότερα από την εργοστασιακή) και τα 510 Νm ροπής (40 Νm περισσότερα). Πλέον, το pick-up χρειάζεται 11,5 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση ενώ η BRABUS ισχυρίζεται ότι έχει αυξηθεί και η ελκτική ικανότητα της X-Class.
 

NEO TRAFIC
skoda