Το Fiat Panda αποτελεί ένα τα πιο ιστορικά μοντέλα της αυτοκίνησης.

Συνολικά παρευρέθηκαν στην εκδήλωση 365 Panda.

Συνολικά παρευρέθηκαν στην εκδήλωση 365 Panda.

Τα Panda στο Pandino!

2.718 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2018)

Kάθε προηγούμενο ρεκόρ έσπασε η προσέλευση κατόχων Fiat Panda στην δεύτερη ετήσια συνάντηση «Τα Panda στο Pandino» που έλαβε χώρα στις 24 Ιουνίου.

To προηγούμενο έτος, μια νεαρή ιδιοκτήτρια Panda στην νότια Ιταλία σκέφτηκε πως δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη συνάντηση κατόχων Panda από το… Pandino. Αμέσως ανακοίνωσε την πρόθεση της να πάει στο Pandino και με την βοήθεια των social media μαζεύτηκαν πέρυσι συνολικά 200 κάτοχοι Fiat Panda.

Φέτος, στην δεύτερη ετήσια συνάντηση «Τα Panda στο Pandino» που έλαβε χώρα στις 24 Ιουνίου, o αριθμός των συμμετεχόντων όχι μόνο μεγάλωσε αλλά ήταν τόσο μεγάλος που έσπασε κάθε ρεκόρ. Συνολικά παρευρέθηκαν στην εκδήλωση 365 Panda ενώ πραγματοποίησαν και μια αυτοκινητοπομπή για 27 χλμ, περνώντας μέσα από διπλανές πόλεις και χωριά. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, δόθηκαν βραβεία για το πιο εξοπλισμένο Panda, το πιο παλιό, αυτό που έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα για να παρευρεθεί και «το πιο μοναδικό».
 
Το Fiat Panda αποτελεί ένα τα πιο ιστορικά μοντέλα της αυτοκίνησης έχοντας πετύχει μια σειρά από πρωτιές. Για παράδειγμα, το Panda έγινε σύμφωνα με τη μάρκα το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας του που διέθετε σύστημα τετρακίνησης το 1983, το πρώτο που έλαβε diesel μοτέρ στα «mini», ενώ το 2004 έλαβε το βραβείο «Car of the Year» αποτελώντας πάλι το πρώτο στην κατηγορία με αυτή τη διάκριση.

Ακόμα, το 2006 έγινε το πρώτο αυτοκίνητο πόλης ευρείας παραγωγής που κινείται με μεθάνιο, ενώ από το 2007 είναι το best-seller στην κατηγορία αυτή. Το Panda είναι επίσης το πρώτο στην κατηγορία που προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης, diesel, διπλού καυσίμου (βενζίνη και LPG, βενζίνη και μεθάνιο) ενώ μπορεί να προσφερθεί με κίνηση στους εμπρός τροχούς ή τετρακίνηση, χειροκίνητο ή ρομποτικό κιβώτιο και σε 3 εκδόσεις: Urban, City Cross και 4x4.
 

Toyota
test center