Oι Πολωνοί μηχανικοί προσέφεραν στο μοντέλο ένα νέο kit από ανθρακόνημα.

Συνολικά, υπάρχουν 15 ολοκαίνουρια μέρη .

Oι Πολωνοί μηχανικοί προσέφεραν στο μοντέλο ένα νέο kit από ανθρακόνημα.

Ακόμα πιο πολυτελής είναι ο εσωτερικός διάκοσμος.

Η X-Class της Carlex

4.172 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2018)

Ακόμα πιο πολυτελή προσπάθησε να κάνει την Mercedes X-Class o βελτιωτικός οίκος Carlex Design. Διαβάστε τι προσφέρει.

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι η X-Class αποτελεί το πιο πολυτελές pick-up παραγωγής που έχει κατασκευαστεί ποτέ και έχει βάλει σε συζητήσεις μια σειρά από ανταγωνιστικές εταιρείες για το αν πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Mercedes και να λανσάρουν και αυτές κάποιο pick-up.

Παρά την αδιαμφισβήτητη μοναδικότητα του γερμανικού αυτού μοντέλου, ο βελτιωτικός οίκος Carlex Design θέλησε να προσφέρει το δικό του πακέτο για τo pick-up αυτό για να το κάνει ακόμη πιο μοναδικό. Συγκεκριμένα, του προσέφερε νέα μπροστινή γρίλια και τροχούς δάνειο από την περιορισμένης έκδοσης S650 Cabriolet ενώ στον εσωτερικό διάκοσμο, του προσφέρει επένδυση από δέρμα Nappa Porzellan, ίδιο με αυτό που μπορεί να βρει κάποιος στα τελευταία μοντέλα Maybach.
 
Σαν να μην έφταναν αυτά, οι Πολωνοί μηχανικοί προσέφεραν στο μοντέλο ένα νέο kit από ανθρακόνημα που κάνει το μοντέλο ακόμη πιο μυώδες χάρη στους νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και τους μεγαλύτερους θόλους ενώ ακόμα προσφέρει και νέες θήκες στους καθρέπτες κ.α. Συνολικά, υπάρχουν 15 ολοκαίνουρια μέρη που συνδυάζονται μοναδικά με την Porcelain White βαφή, τα γράμματα Yachting Edition και τις Chocolate Brown λεπτομέρειες.

Ακόμα πιο πολυτελής είναι ο εσωτερικός διάκοσμος που αποτελείται από δερμάτινα καθίσματα Recaro Sportster, πλούσια επένδυση από δέρμα σε όλη την καμπίνα και στην κεντρική κονσόλα κ.α.

Όσον αφορά την τιμή, το πακέτο βελτιώσεων υπολογίζεται στα 105.000 ευρώ (μαζί με το αυτοκίνητο), αν και ανάλογα με τις βελτιώσεις που θα επιλέξει ο πελάτης, η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί σημαντικά. Τέλος, ο οίκος έχει κάνει γνωστό ότι η διαθεσιμότητα το εν λόγω πακέτου θα είναι σημαντικά περιορισμένη.

Hyundai
vw